30.000 TL programlama için bilgisayar önerisi

Bütçe
30.000₺
Dell hariç katılıyorum. Bir çok serisinde kronik ısınma problemi var, onun yerine hp veya asus tüf bakabilir.

Aynen sıkıntıları var, depolama alanıda fazla sunmuyor 1 tane m2 yuvası nedir şaka gibi. Ama yazılım için ekran kalitesi önemli acerdan iyi kesinlikle ekranı. 12700he 45 watt limit koyar ısınmaz olur o çok sıkıntı değil. Şahsen katılırım dell alacağıma daha ucuza acer alırım 10 basar ama ekranı harbi kötü ya, led lambaya bakıyorum sanki. Colormetresi olan yok mu kiralayın banaa 🤣

Aynen sıkıntıları var, depolama alanıda fazla sunmuyor 1 tane m2 yuvası nedir şaka gibi. Ama yazılım için ekran kalitesi önemli acerdan iyi kesinlikle ekranı. 12700he 45 watt limit koyar ısınmaz olur o çok sıkıntı değil. Şahsen katılırım dell alacağıma daha ucuza acer alırım 10 basar ama ekranı harbi kötü ya, led lambaya bakıyorum sanki. Colormetresi olan yok mu kiralayın banaa 🤣
Ekranı düzeltmeler 10 numara cihaz vallahi.

Ekranı düzeltmeler 10 numara cihaz vallahi.
Öyle valla 2 m2 + 1 sata slot, süper soğutma, bugsız düzgün proğramlar, adam gibi 130 watt 3060, thunderbolt 4 ne ararsan var. Bide 25 bine aldım en yakın rakibiyle 6-7 bin fark var. Ama ekran harbi kötü, alibabadan ekran alıp yapıştırıp göndermişler sanki. Proğramların içinde ekran kalibrasyon için icc olsa 10 üzerinden 100 verirdim acera. Servise göndermedim belki bir hayli düzelir IPS ekranların çoğunun parlaklığı biraz yüksek zaten ama ekranıda düzgün yapsalar rakip bırakmaz acer..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı