30.000 TL RTX 4060 setup önerisi

Bütçe
30 bin tl

6yh4e

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bana 4060'lı bir sistem toplayın hazır olmasın parçalarını tek tek alacağım bütem 30k monitör ve diğer eşyalar da dahil olursa iyi olur.

@SerdarT35

Bu arada bütçeyi 40k yaptım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bana 4060'lı bir sistem toplayın hazır olmasın parçalarını tek tek alacağım bütem 30k monitör ve diğer eşyalar da dahil olursa iyi olur.

@SerdarT35

Diğer ekipmanları arkadaşlar önerirse iyi olur çünkü piyasayı pek takip etmiyorum.

Diğer ekipmanları arkadaşlar önerirse iyi olur çünkü piyasayı pek takip etmiyorum.

Hocam kasa önerin.

@SerdarT35

Üstte arkadaşın attıkları 35k civarı yapıyor ama ssd, kasa/psu, monitör, mouse, klavye yok. Benim attıklarım hepsi dahil 40.920tl yapıyor. Bütçeden dolayı 4060 toplayabildim.
Diğer arkadaşlar da yorum yapabilir.

Üstte arkadaşın attıkları 35k civarı yapıyor ama ssd, kasa/psu, monitör, mouse, klavye yok. Benim attıklarım hepsi dahil 40.920tl yapıyor. Bütçeden dolayı 4060 toplayabildim.
Diğer arkadaşlar da yorum yapabilir.
4060 Ti 16 GB attığım için fazla tutmuştu ama eğer konu sahibi 4060'a tamamsa sizinki daha iyi. Ayrıca işlemci soğutucuyu daha ucuza bulmuşsunuz.

Arkadaşlar 45k olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı