30.000 TL sermaye ile ne iş yapılabilir?

AlperVR

Decapat
Katılım
19 Nisan 2019
Mesajlar
182
Çözümler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Her şey var
Sermaye'de esnemeler olabilir şu an işe çok ihtiyacımız var çok para kazanmak istemem ama ailemi geçindirecek kadar yeter bana. Ne işler önerirsiniz? Bir durum var o olursa sermaye 70.000'e kadar çıkabilir.Sosyal medyayla da ilgili olabilirse güzel olur. Siz bana önerin yeter şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Ben olsam gerçekten diyorum bağımsız bir oyun geliştiririm Dead cells gibi bir oyun olursa iyi getirisi olur bunun için 2 3 kişi bulup yapılabilir riskli ama ben yapardım sizi bilemem %30 40 falan tutulur oyun ama tutarsa sermayenin 20 30 katını getirebilir.
 
Tarım ürünü yetiştirip pazarlar veya marketler ile anlaşabilirsiniz.

Ayakkabı dükkanı açabilirsiniz.

Ben olsam temizinden caravelle gibi minibüs bulup nakliyat işiyle uğraşırdım.
Nakliye işi değilde, birazcık dil öğrenip üstüne Mercedes Vito 111 veya Transporter veya Caravelle alıp Antalya gibi turistik bir yerde havalimanından yolcu alır, oteline bırakırdım. Antalya'da iyi para kazandırabilecek meslek.

Sadece 4 saat boyunca araba sürüyorsunuz yolcu alıyorsunuz ve sonucunda 466 TL (masrafları katmadan) kazanıyorsunuz. Güzel iş.
1606589646381.png
 
Öncelikle hangi sektörde yatırım yapmayı düşünüyorsun.
Ve gireceğin sektörün pozitif ve negatif olumsuz yönlerini iyi araştırman gereklidir. Bu işler aceleyle yapılacak olaylar değildir.deneme yanılma durumum olmayacaktır.iyi düşün ve karar ver
 
Hocam tecrübeleriniz nedir hangi işlere yatkınsınız bunları bilmeden tavsiye vermek pek mantıklı değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı