30.000 TL setup önerisi

Edit: Her şey dahil derken ben kasa için anladım nedense. Eğer kasa+monitör ise alttaki sistem gayet iyi. Klavye vb. ise onları siz seçip kalan bütçe ile yardım istemeniz daha mantıklı.

Selamünaleyküm. Arkadaşlar oyuncu bilgisayarı istiyorum. Her şey dahil 30 bin TL bütçe var. RTX ekran kartı olsun.

Fare + klavye 1.5 falan tutar.

Fare + klavye 1.5 falan tutar.
Hocam 4060 biraz düşük kalıyor ayrıca 8 gb daha iyisi yok mudur

Ne kadar ekmek o kadar köfte hocam. Bütçeniz o kadar yüksek değil. 8 GB VRAM ise 4060 gibi bir ekran kartı için gayet yeterli. 4060ti'lı bir sistem istiyorsanız bütçenizi 35k civarına yükseltmeniz gerek.
Hocam en azından 4070 lik 12 gb bi sistem istiyorum siz önerin fiyatına bakarız

Atılan sistem ile monitör bütçene zar zor yetiyor, kaldı ki bilgisayara SSD ve soğutucu yükseltmesi lazım. Ek olarak da ekipman istiyorsun. Nasıl daha iyisini bulacağız sana ?
Hocam bilgim olsa zaten buraya yazmam kendim bulurum üslubunuz hoş değil.O para cebimden çıkacaksa araştırıp alacağım.

Hocam bilgim olsa zaten buraya yazmam kendim bulurum üslubunuz hoş değil.O para cebimden çıkacaksa araştırıp alacağım.
Bilginiz yoksa neye göre zayıf diyorsunuz ben de işte bunu anlamıyorum. 1660S kullanıyorum, işlemci de r3 3300x genel olarak tüm oyunları rahatlıkla oynuyorum. Ben bu karta zayıf diyemiyorum. Siz o kadar teknolojisi olan her oyunu o teknolojiler ile rahatlıkla oynatacak karta zayıf diyorsunuz. Kaldı ki işlemcinin canavarlığını konuşmaya gerek yok. Araştırma sistem önerisi isteyerek yapılmaz, kaynaklardan okunarak ya da video izlenerek yapılır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı