30.000 TL sistem önerisi

Bütçe
30.000 TL

baran_glados

Hectopat
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. 15 yaşında 9. sınıf öğrencisiyim (tekrara kaldım). Yıl sonuna kadar bilgisayar toplamak istiyorum. Bütçem 30.000 TL (35.000 TL'ye kadar uzatabilirim max). Oyun olarak Cyberpunk 2077, GTA 5, Minecraft, Valorant veya CS2 (bu iki oyunu çok oynamam, nadiren) ve Valve oyunları (Half-Life serisi ve Portal serisi vs.) oynarım. Okul için ise Office uygulamaları ve Scratch tarzı uygulamalar kullanacağım. Sizce bu bütçeyle nasıl bir sistem toplarım? Ekran kartı olarak aklımda NVIDIA GeForce GTX 3060 var, şu anlık geri kalanlarını bilmiyorum.

Düzeltme: Monitör, klavye ve kulaklık gibi ekipmanları eklemicem zaten var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. 15 yaşında 9. sınıf öğrencisiyim (tekrara kaldım). Yıl sonuna kadar bilgisayar toplamak istiyorum. Bütçem 30.000 TL (35.000 TL'ye kadar uzatabilirim Max). Oyun olarak Cyberpunk 2077, GTA 5, Minecraft, Valorant veya CS2 (bu iki oyunu çok oynamam, nadiren) ve Valve oyunları (Half-Life serisi ve portal serisi vs.) Oynarım. Okul için ise Office uygulamaları ve Scratch tarzı uygulamalar kullanacağım. Sizce bu bütçeyle nasıl bir sistem toplarım? Ekran kartı olarak aklımda NVIDIA GeForce GTX 3060 var, şu anlık geri kalanlarını bilmiyorum.

Düzeltme: Monitör, klavye ve kulaklık gibi ekipmanları eklemicem zaten var.

Hocam GTX 3060 gibi bir ekran kartı yok RTX demeye çalıştınız sanırım şimdi benim bilgiseyarımda RTX 3060 Ti var 30 serisinin ömrü yavaş yavaş tükeniyor artık bende değiştireceğim ama hâlâ iyi bir ekran kartı unutmayalım ama 1-2 sene daha dayanır performansı bayağı düşer benim önerim İtopya'dan hazır PC'ler alın derim yani hem normal toplanmayya göre biraz ucuz ve şimdi size bir sistem önerisi yapayım fotoğraf atayım attığım sistem dediğinz oyunları rahatlıkla 60 FPS üstünde açabilir 60 FPS üstü çok hissedilmiyor zaten bildiğim kadarıyla hocam şimdi bu sistem sizi 5-6 veya daha fazla götürebilir benim önerilerim bu kadardı yardımcı olduysam ne mutlu bana :D

Dosya Ekleri

• 1751354571083.png
    1751354571083.png
    217,4 KB · Görüntüleme: 32
Hocam GTX 3060 gibi bir ekran kartı yok RTX demeye çalıştınız sanırım şimdi benim bilgiseyarımda RTX 3060 Ti var 30 serisinin ömrü yavaş yavaş tükeniyor artık bende değiştireceğim ama hâlâ iyi bir ekran kartı unutmayalım ama 1-2 sene daha dayanır performansı bayağı düşer benim önerim İtopya'dan hazır PC'ler alın derim yani hem normal toplanmayya göre biraz ucuz ve şimdi size bir sistem önerisi yapayım fotoğraf atayım attığım sistem dediğinz oyunları rahatlıkla 60 FPS üstünde açabilir 60 FPS üstü çok hissedilmiyor zaten bildiğim kadarıyla hocam şimdi bu sistem sizi 5-6 veya daha fazla götürebilir benim önerilerim bu kadardı yardımcı olduysam ne mutlu bana :D

Teşekkürler hocam. Hiç PC toplamadım o yüzden ne almam gerektiğini bende tam olarak bilmiyorum. Benim için önemli olanları zaten yukarıda yazdım. Onun dışında ekran kartı konusunda ne önerirsiniz bide işlemci?

Teşekkürler hocam. Hiç PC toplamadım o yüzden ne almam gerektiğini bende tam olarak bilmiyorum. Benim için önemli olanları zaten yukarıda yazdım. Onun dışında ekran kartı konusunda ne önerirsiniz bir de işlemci?

hocam attığım resimin üstündeki yazıda herşey yazıyo bütün özellikler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı