Üniversitede danışman hocaya mail atmak suç mu?

• Konuyu başlatan sbfr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 440
Türkiye'deki akademik geliş(eme)menin en güzel ispatı bu olmuş. Hocanızı çok merak ettim kaç tane bilimsel makalesi var ve kaç adet atıfta bulunulmuş makalelerine. Öğrenciyle muhatap olmamaya çalışan bir üniversiteden topluma nasıl bir fayda gelir?
Bu tarz personeller (eğitimci yada herhangi bir ünvan belirtmekten imtina ediyorum kendisi hakkında çünkü hiç birisine layık değil ) yüzünden ülkemizdeki bilimsel gelişme ortalama afrika ülkesi kadar maalesef..

Bu üslup hiçbir yerde kabul edilemez. Siz öğrenci olduğunuz için bir hoca müsveddesinden bu lafları işitmek zorunda değilsiniz ve hocanın mizacını da kimse alttan almak zorunda değil. Elinizde kanıtlar varsa rektörlüğe gidip şikayet oluşturun.

Birde danışmanınızı değiştirirseniz her ders seçim zamanı bu muameleye maruz kalmazsınız.

Arkadaşlar KVKK ihlali yapmamaya dikkat edin. E-posta içeriğinin paylaşılmış olması zaten sakıncalı bir durum. Daha fazla kişi hakkında fikir sahibi edebilecek bilgi paylaşmayın lütfen.

@sbfr Meraklı zihinler için olasılıklar epey azaldı. Artık aramızdaki matrak mizaçlı üyelerin birkaçının bölümdeki tüm doçentlere yazmasını bekleyebiliriz. (!) :D

@Rona Konu sahibinin her verdiği bilgiye %100 inananlar varsa zaten modemin fişini çekip sakince kutuya koysunlar. Nereden bilebiliriz hocayı ya da üniversiteyi karalamaya çalışmadığını?

@sbfr Meraklı zihinler için olasılıklar epey azaldı. Artık aramızdaki matrak mizaçlı üyelerin birkaçının bölümdeki tüm doçentlere yazmasını bekleyebiliriz. (!) :D

@Rona Konu sahibinin her verdiği bilgiye %100 inananlar varsa zaten modemin fişini çekip sakince kutuya koysunlar. Nereden bilebiliriz hocayı ya da üniversiteyi karalamaya çalışmadığını?

Hocam internetteyiz. Technopat kapalı bir forum da değil. Üye olmasa dahi kişi konuları görüntüleyebiliyor. Hafif kafası kırık olan bir bireyin taciz etmeye başlaması işten bile değil. Zaten öğrenci karalamaya çalışıyorsa ve gene isim verirse daha kötü.

Elbette gerçekten doğru söyleyip söylemediğimi kesin olarak bilemezsiniz. Ben sadece bana verilen bu tepkiye anlam veremediğim için acaba bir yerde hata mı yaptım bunu merak ettim ve dışarıdan bir gözle değerlendirilmesini istedim. Derdim isim vermek ya da hocayı karalamak değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı