30.000 TL sistem toplama

Bütçe
30.000

nabukhednezar

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Eczacı
Merhaba herkese, 30.000 TL civarında hem oyun oynayabileceğim hem işlerimi halledebileceğim bir bilgisayar istiyorum. 30.000'e monitörün de dahil olması gerekiyor, en iyi sistemi nasıl toplayabilirim? Şimdiden teşekkürler herkese.

Şöyle bir sistem buldum daha iyisini toplayabilir miyim bilemedim.

Anakart B660-Plus yapilirsa gayet alinabilir bir sistem ancak bu sistem icin 2K monitor lazim. Kalan para da monitore yetmez maalesef.

2K monitör linki atabilir misiniz içinize sinen varsa, belki kredi kartıyla bir iki bin üzerine çıkabilirim bu bütçenin.

@messinicocugu bir de bu arkadaş baya yetkin sanırım sisteme bakabilir misiniz müsaitseniz ve monitör için tavsiye alabilirim.

Çok teşekkür ederim ikinize de

2K monitör linki atabilir misiniz içinize sinen varsa, belki kredi kartıyla bir iki bin üzerine çıkabilirim bu bütçenin.

@messinicocugu bir de bu arkadaş bayağı yetkin sanırım sisteme bakabilir misiniz müsaitseniz ve monitör için tavsiye alabilirim.

Çok teşekkür ederim ikinize de

Güzel sistem hocam alınabilir.
Monitör olarak da buna bakılabilir(darboğaz olur ama çok da sorun olmaz Ultra ayarlarda.):

Güzel sistem hocam alınabilir.
Monitör olarak da buna bakılabilir(darboğaz olur ama çok da sorun olmaz Ultra ayarlarda.):

Çok terimleri bilmiyorum da hocam darboğaz monitörden kaynaklı mı olur ve darboğaz olmaması için nasıl bir monitör veya sistem toplamam lazım.

Çok terimleri bilmiyorum da hocam darboğaz monitörden kaynaklı mı olur ve darboğaz olmaması için nasıl bir monitör veya sistem toplamam lazım.

Darbogaz olmamasi icin 2K bir monitor lazim hocam. 3080 guclu bir ekran karti cunku. Bu urune bakabilirsiniz butce yeterse. FHD alacaksaniz da arkadasin attigi monitor gayet iyidir.

Darbogaz olmamasi icin 2K bir monitor lazim hocam. 3080 guclu bir ekran karti cunku. Bu urune bakabilirsiniz bütçe yeterse. FHD alacaksaniz da arkadasin attığı monitor gayet iyidir.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim ilgilendiğin için, son olarak böyle bir sistemde sorun olmadığı takdirde 5 6 yıl bilgisayar almama gerek yok değil mi?

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim ilgilendiğin için, son olarak böyle bir sistemde sorun olmadığı takdirde 5 6 yıl bilgisayar almama gerek yok değil mi?

GTX 1080 tanitilali 6 yildan fazla oluyor. Bu durumu hesaba katarsak bence 3080 5-6 yil sonra da halen is yapacak bir kart olur ki 1080 su anda halen guclu sayilabilecek bir karttir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı