mertyegin14
Kilopat
Daha fazla
Hocam belirttiğim gibi 2k çözünürlük oyun değil dizi film için, kaldı ki büyük bir ekran istiyorum. 1080p 32" hiç iyi olacağını sanmam. Oyunlarda iyi bir fps vermese de dizi ve film açısından beni tatmin eder diye düşünüyorum.Sistemler güzel ancak 2K değil o sistemin hakkı 1080p.
Gaming gende hemen altta Dell monitör var 4300TL'ye çok iyi monitördür ona bakabilirsiniz.
Lenovo G24-20 23.8 0.5ms 144 Hz Hdmı+display Ips Wled Gaming Monitör 66cfgac1tk bu da güzel.
Sisteme ayırdığım bütçe fazla olduğu için sistemi değiştirmeye karar verdim.
Şu şekilde iki adet sistem buldum. Bu ikisinden birini alırken Ekran kartı olarak 12 GB versiyonunu tercih edip, SSD'yi de 1TB yaparak satın almayı planlıyorum. Kullanım açısından nasıl olur? Oyunları yüksek ve orta ayarlarda açsa kâfi. Çok fazla oyun oynayan birisi değilim; LoL, Minecraft, GTA V, Farming Simulator, God of War vb. oyunları oynayacağım. Yüksek ayarlarda olmasa da tüm oyunları bu sistemde oynayabileceğimi düşünüyorum. Monitör olarak 2K tercih etmek istediğimi belirtmemde fayda var, ekran kartının sitesinde 8K desteklediğini söylüyor ve 12 GB VRAM'in yeteceğini düşündüm ama size de sormak istedim. Genel olarak dizi ve film de çok izlediğim için böyle bir monitör düşünüyorum. Bu her iki sistemden hangisini tercih etmeliyim? Aynı fiyat bandında farklı önerilere de açığım.
NOVA-DUAL3060 / INTEL I5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 OC 8GB WHITE / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
NOVA-DUAL3060 oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr SILVERSTONE-3060 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
SILVERSTONE-3060 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci, ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Monitör olarak da bunu tercih ettim, benzer fiyatlarda daha iyi olduğunu düşündüğünüz 32" 2K Monitör varsa öneri alabilirim.
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Bu da çok hoşmuş hocam. Ama AMD ekran kartları konusunda çekingelerim var2K için 6700XT çok daha iyi olur buna bakın.
MANTIS-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MANTIS-6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Bu da çok hoşmuş hocam. Ama AMD ekran kartları konusunda çekingelerim var
Muhtemelen bunu alacağım, içime sindi teşekkür ederim. Bir de 32" 2k monitör öneriniz varsa alabilirim. Ben bunu düşünmüştüm ama benzer fiyatlarda daha iyi olduğunu düşündüğünüz bir monitör varsa önerebilirsiniz.Sorun olmaz hocam olsa bile o da çok nadir kolayca çözülüyor.
Muhtemelen bunu alacağım, içime sindi teşekkür ederim. Bir de 32" 2K monitör öneriniz varsa alabilirim. Ben bunu düşünmüştüm ama benzer fiyatlarda daha iyi olduğunu düşündüğünüz bir monitör varsa önerebilirsiniz.
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Bütçem olursa bakarım hocam ama zor gibi ya. Maşaallahı var.Hocam attığınız VA panel alınmaz ama piyasada 32 inç IPS 1 ms monitör yok bunlardan birine bakın. Fiyatları biraz tuzlu maalesef.
Dell G3223D 31.5" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G3223D 31.5" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G3223D 31.5" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Dell olan daha iyi haberiniz olsun.Acer Nitro RG321QUP UM.JR1EE.P01 31.5" 1 ms WQHD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro RG321QUP UM.JR1EE.P01 31.5" 1 ms WQHD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Nitro RG321QUP UM.JR1EE.P01 31.5" 1 ms WQHD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam merhaba, tekrar rahatsız ediyorum ama bu fiyata bunu önerir misiniz peki? Yoksa ilk attığım daha mı iyi olur?Hocam attığınız VA panel alınmaz ama piyasada 32 inç IPS 1 ms monitör yok bunlardan birine bakın. Fiyatları biraz tuzlu maalesef.
Dell G3223D 31.5" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G3223D 31.5" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G3223D 31.5" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Dell olan daha iyi haberiniz olsun.Acer Nitro RG321QUP UM.JR1EE.P01 31.5" 1 ms WQHD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro RG321QUP UM.JR1EE.P01 31.5" 1 ms WQHD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Nitro RG321QUP UM.JR1EE.P01 31.5" 1 ms WQHD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçem olursa bakarım hocam ama zor gibi ya. Maşaallahı var.
Hocam merhaba, tekrar rahatsız ediyorum ama bu fiyata bunu önerir misiniz peki? Yoksa ilk attığım daha mı iyi olur?
Aryond A32 V1.2 165 Hz Oyuncu Monitörü
Aryond A32 V1.2 Gaming Monitör, 32 inc 1500R kavise sahip paneli ve 165Hz tazeleme oranı ile oyun saatlerinizi kusursuz bir deneyime dönüştürüyor!www.monsternotebook.com.tr