30.000 TL sistem toplama

Bütçe
30.000
İsterseniz 3070 sistemde atabilirim ama benim önerim 6800.
 
Adsız.png



Monitör olarak:
 
Öneri 1:





Öneri 2:




Öneri 3:



Şöyle bir baktım da bu sistem parçaları tekil almaya kıyasla bayağı ucuza geliyor hocam. Dikkatle inceleyeceğim.

Peki sizce bu sistem nasıl?
 
Son düzenleme:
Şöyle bir baktım da bu sistem parçaları tekil almaya kıyasla bayağı ucuza geliyor hocam. Dikkatle inceleyeceğim.

Peki sizce bu sistem nasıl?

Fena değil topladığım sistemde bakabilirsiniz.
 
Ben F/P açısından AMD almayı düşünüyordum açıkçası fakat AMD Ryzen 5600X mi yoksa Intel Core i5 13400F mi daha iyi bilemedim. 2K monitörle kullanacağımı söylemekte de fayda var.

2K da kullanacaksanız 3070 ve 3070 Ti VRAM açısından yetersiz kalacak 1-2 seneye 6800 hem daha güçlü. 13400F de 5600X’den çok daha güçlü bir işlemci.
 
Sisteme ayırdığım bütçe fazla olduğu için sistemi değiştirmeye karar verdim.
Şu şekilde iki adet sistem buldum. Bu ikisinden birini alırken Ekran kartı olarak 12gb versiyonunu tercih edip, SSD'yi de 1tb yaparak satın almayı planlıyorum. Kullanım açısından nasıl olur? Oyunları yüksek ve orta ayarlarda açsa kâfi. Çok fazla oyun oynayan birisi değilim; LoL, Minecraft, GTA V, Farming Simulator, God of War vb. oyunları oynayacağım. Yüksek ayarlarda olmasa da tüm oyunları bu sistemde oynayabileceğimi düşünüyorum. Monitör olarak 2K tercih etmek istediğimi belirtmemde fayda var, ekran kartının sitesinde 8K desteklediğini söylüyor ve 12GB VRAM'in yeteceğini düşündüm ama size de sormak istedim. Genel olarak dizi ve film de çok izlediğim için böyle bir monitör düşünüyorum. Bu her iki sistemden hangisini tercih etmeliyim? Aynı fiyat bandında farklı önerilere de açığım.


Monitör olarak da bunu tercih ettim, benzer fiyatlarda daha iyi olduğunu düşündüğünüz 32" 2K Monitör varsa öneri alabilirim.
 
sisteme ayırdığım bütçe fazla olduğu için sistemi değiştirmeye karar verdim.
Şu şekilde iki adet sistem buldum. Bu ikisinden birini alırken ekran kartı olarak 12 GB versiyonunu tercih edip, SSD'yi de 1TB yaparak satın almayı planlıyorum. Kullanım açısından nasıl olur? Oyunları yüksek ve orta ayarlarda açsa kâfi. Çok fazla oyun oynayan birisi değilim; LoL, Minecraft, GTA V, Farming Simulator, God of War vb. oyunları oynayacağım. Yüksek ayarlarda olmasa da tüm oyunları bu sistemde oynayabileceğimi düşünüyorum. Monitör olarak 2K tercih etmek istediğimi belirtmemde fayda var, ekran kartının sitesinde 8K desteklediğini söylüyor ve 12 GB VRAM'in yeteceğini düşündüm ama size de sormak istedim. Genel olarak dizi ve film de çok izlediğim için böyle bir monitör düşünüyorum. Bu her iki sistemden hangisini tercih etmeliyim? Aynı fiyat bandında farklı önerilere de açığım.


Monitör olarak da bunu tercih ettim, benzer fiyatlarda daha iyi olduğunu düşündüğünüz 32" 2K monitör varsa öneri alabilirim.

Sistemler güzel ancak 2K değil o sistemin hakkı 1080p.
Gaming gende hemen altta Dell monitör var 4300TL'ye çok iyi monitördür ona bakabilirsiniz.
Lenovo G24-20 23.8 0.5ms 144 Hz Hdmı+display Ips Wled Gaming Monitör 66cfgac1tk bu da güzel.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı