30.000 TL telefon önerisi

Yiling Laozu

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, telefondan asıl beklentim işlemci ve batarya, grafik çizim ile uğraşıyorum telefonda o yüzden işlemci iyi olsa yenilenme hızı 120Hz olsa daha iyi olur diye düşünüyorum. Bunların yanında batarya da önemli günlük kullanımda sıkıntı yaşamak istemiyorum uzun süre dayansın, kamera daha ikinci planda, bunlara uyan 30k civarı Android F/P telefon önerisi alabilir miyim?

Hayırdır arkadaşlar, Xiaomi daha yüksek bellek ve RAM var işlemci olarak S24 FE gerisinde baktığımda.

Şahsen Vivo gibi iğrenç arayüzlü telefon kullandım kimseye tavsiye etmem o kadar boş ki hiçbir özelliği yok en basitinden otomatik ekran çevirme kapalıyken telefonun ekranını çevirmek için aşağıda tuş çıkması özelliği bile yok. Şu an S24FE kullanıyorum gayet memnunum eğer 6.7 inch yerine 6.2 gibi daha küçük bir ekran istersen 35k ya çıkıp S24 almanı tavsiye ederim. Yoksa S24FE gayet iyi 1 ay oldu alalı keşke şu olsaydı dediğim hiçbir şey olmadı. Düzeltme batarya önemli demişsiniz o zaman S24FE o kadar iyi bir seçenek değil günü çıkartıyor ama genelde 6-7 saat tarzı ekran süreleri verebiliyor. (neredeyse tüm özellikler açık kullanıyorum) mobil veri yerine Wi-Fi kullanınca ekran süresi 9 saatlere varıyor.

Hayırdır arkadaşlar, Xiaomi daha yüksek bellek ve RAM var işlemci olarak S24 FE gerisinde baktığımda.

Kağıt üstü donanımı iyi olsa da yazılımsal olarak pek iyi değil attığınız 2 cihaz. O Vivo V50'yi önereni de ilk defa görüyorum ayrıca. Fiyatını pek hak ediyor gibi gelmedi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı