D Devran10 Centipat Katılım 20 Eylül 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #1 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com 30k bütçem var 4060 Ti bir sistem toplamak istiyorum hazır veya toplama fark etmez yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2025
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com 30k bütçem var 4060 Ti bir sistem toplamak istiyorum hazır veya toplama fark etmez yardımcı olabilir misiniz?
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.856 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #2 Devran10 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com 30k bütçem var 4060 Ti bir sistem toplamak istiyorum hazır veya toplama fark etmez yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 7700xt li sistemlere bakın hocam. Daha uyguna daha iyi performans alirsiniz. 7800xt li sistem bile bulunabilir.
Devran10 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com 30k bütçem var 4060 Ti bir sistem toplamak istiyorum hazır veya toplama fark etmez yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 7700xt li sistemlere bakın hocam. Daha uyguna daha iyi performans alirsiniz. 7800xt li sistem bile bulunabilir.
M meyvesuyu1234 Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 524 Çözümler 2 18 Ocak 2025 #3 Devran10 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com 30k bütçem var 4060 Ti bir sistem toplamak istiyorum hazır veya toplama fark etmez yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videodan FPS değerlerini vb izleyebilirsin.
Devran10 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com 30k bütçem var 4060 Ti bir sistem toplamak istiyorum hazır veya toplama fark etmez yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videodan FPS değerlerini vb izleyebilirsin.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.856 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #4 meyvesuyu1234 dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videodan FPS değerlerini vb izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam ddr4 attiginiz sistem. 7500f li bir sistem tercih edilebilir en azindan yerine. 5600 daha dusuk butceli sistemler icin bir islemci f/p acisindan.
meyvesuyu1234 dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videodan FPS değerlerini vb izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam ddr4 attiginiz sistem. 7500f li bir sistem tercih edilebilir en azindan yerine. 5600 daha dusuk butceli sistemler icin bir islemci f/p acisindan.
D Devran10 Centipat Katılım 20 Eylül 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #5 kxy dedi: 7700xt li sistemlere bakın hocam. Daha uyguna daha iyi performans alirsiniz. 7800xt li sistem bile bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Aslında AMD işlemci istemiyorum aşırı ısındıkları söyleniyor.
kxy dedi: 7700xt li sistemlere bakın hocam. Daha uyguna daha iyi performans alirsiniz. 7800xt li sistem bile bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Aslında AMD işlemci istemiyorum aşırı ısındıkları söyleniyor.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.856 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #6 Devran10 dedi: Aslında AMD işlemci istemiyorum aşırı ısındıkları söyleniyor. Genişletmek için tıkla... Tersine hocam intel daha cok isiniyor artik. Amd o sorunlari 5000 serisi islemcilerle tamamen çözdü. Kendimde ryzen 9 9950x kullaniyorum ısınmıyor asla.
Devran10 dedi: Aslında AMD işlemci istemiyorum aşırı ısındıkları söyleniyor. Genişletmek için tıkla... Tersine hocam intel daha cok isiniyor artik. Amd o sorunlari 5000 serisi islemcilerle tamamen çözdü. Kendimde ryzen 9 9950x kullaniyorum ısınmıyor asla.
D Devran10 Centipat Katılım 20 Eylül 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #7 kxy dedi: Tersine hocam intel daha cok isiniyor artik. Amd o sorunlari 5000 serisi islemcilerle tamamen çözdü. Kendimde ryzen 9 9950x kullaniyorum ısınmıyor asla. Genişletmek için tıkla... Hocam attığım sistem darboğaz yapar mı peki
kxy dedi: Tersine hocam intel daha cok isiniyor artik. Amd o sorunlari 5000 serisi islemcilerle tamamen çözdü. Kendimde ryzen 9 9950x kullaniyorum ısınmıyor asla. Genişletmek için tıkla... Hocam attığım sistem darboğaz yapar mı peki
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.856 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #8 Devran10 dedi: Hocam attığım sistem darboğaz yapar mı peki Genişletmek için tıkla... Yapmaz hocam besleyecektir. 2k da kullanin ama monitoru.
Devran10 dedi: Hocam attığım sistem darboğaz yapar mı peki Genişletmek için tıkla... Yapmaz hocam besleyecektir. 2k da kullanin ama monitoru.