ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
				 www.itopya.com

www.itopya.com

Son düzenleyen: Moderatör: 

www.itopya.com

www.itopya.com
				7700xt li sistemlere bakın hocam. Daha uyguna daha iyi performans alirsiniz. 7800xt li sistem bile bulunabilir.30k bütçem var 4060 Ti bir sistem toplamak istiyorum hazır veya toplama fark etmez yardımcı olabilir misiniz?
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
30k bütçem var 4060 Ti bir sistem toplamak istiyorum hazır veya toplama fark etmez yardımcı olabilir misiniz?
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
şu videodan FPS değerlerini vb izleyebilirsin.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Aslında AMD işlemci istemiyorum aşırı ısındıkları söyleniyor.7700xt li sistemlere bakın hocam. Daha uyguna daha iyi performans alirsiniz. 7800xt li sistem bile bulunabilir.
Tersine hocam intel daha cok isiniyor artik.Aslında AMD işlemci istemiyorum aşırı ısındıkları söyleniyor.
Hocam attığım sistem darboğaz yapar mı pekiTersine hocam intel daha cok isiniyor artik.
Amd o sorunlari 5000 serisi islemcilerle tamamen çözdü. Kendimde ryzen 9 9950x kullaniyorum ısınmıyor asla.
Yapmaz hocam besleyecektir. 2k da kullanin ama monitoru.Hocam attığım sistem darboğaz yapar mı peki
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.