Selamlar, ikinci el sistem alınır mı? Alınırsa hangi sistem alınır veya aynı fiyata sıfır mı toplanmalı?
Son düzenleyen: Moderatör:
2. el sistemden uzak durun hocam. Yoksa benimki gibi bir tabloyla karşılaşabilirsiniz.Selamlar, ikinci el sistem alınır mı? Alınırsa hangi sistem alınır veya aynı fiyata sıfır mı toplanmalı?
hocam ilk attığım sistemde bütün bileşenler garantili bir şey olacağını zannetmiyorum ama yine de bir bildiğiniz vardır uzak durmak lazım2. el sistemden uzak durun hocam. Yoksa benimki gibi bir tabloyla karşılaşabilirsiniz.Eki Görüntüle 2214345
CPU kullanımı %100 sadece chrome açık.
Genellikle ya internet kafeden çıkma bilgisayarlar oluyor ya da mining yapılmış.hocam ilk attığım sistemde bütün bileşenler garantili bir şey olacağını zannetmiyorum ama yine de bir bildiğiniz vardır uzak durmak lazım
ne kadar az cpu o kadar iyi yağı olan var mı ekmek işlemciye yapıştı da2. el sistemden uzak durun hocam. Yoksa benimki gibi bir tabloyla karşılaşabilirsiniz.Eki Görüntüle 2214345
CPU kullanımı %100 sadece chrome açık.
Şimdi de bu konuyu mu o konuya çeviresin geldi reis.ne kadar az cpu o kadar iyi yağı olan var mı ekmek işlemciye yapıştı da
tövbe banlatmaya çalışma beniŞimdi de bu konuyu mu o konuya çeviresin geldi reis.
Bilgileri bilen birisi hesabı istiyor
Peki şikayet etsem nereden edeceğim? Karakol siber suçlar.www.technopat.net
Genellikle ya internet kafeden çıkma bilgisayarlar oluyor ya da mining yapılmış.
Evet hocam çok haklısınız.tövbe banlatmaya çalışma beni
Haklısınız hocam ikinci el sistem bana göre alınmaz telefon olsa neyse de sistem olunca bu fiyat bandın da da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.