30.000 TL'ye APU sistem önerisi

Bütçe
25-30k

GaziTT

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar merhaba iyi sosyaller,

25 ve 30k arası bir APU sistem istiyorum. Oyun olarak şu anlık sadece LoL düşünüyorum ama ekran kartı almak istemiyorum çünkü bilgisayar başında çok fazla vakit ayırmak istemiyorum oyunlarla. Böyle render gerekecek 3D programlar ile de uğraşmadığımdan pek fazla GPU istemiyorum. Geleceğe yönelik olursa iyi olur. Gelecekte ekran kartı olarak NVIDIA takmayı düşünüyorum çünkü ben AMD cahiliyim.

R7 8700G idare eder seni oyun testleri var burada gayet iyi,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostlar merhaba iyi sosyaller,

25 ve 30k arası bir APU sistem istiyorum. Oyun olarak şu anlık sadece LoL düşünüyorum ama ekran kartı almak istemiyorum çünkü bilgisayar başında çok fazla vakit ayırmak istemiyorum oyunlarla. Böyle render gerekecek 3D programlar ile de uğraşmadığımdan pek fazla GPU istemiyorum. Geleceğe yönelik olursa iyi olur. Gelecekte ekran kartı olarak NVIDIA takmayı düşünüyorum çünkü ben AMD cahiliyim.
Ekran kartını ne alacağını bilmediğim için 750w luk PSU önerisi yaptım. İlerde de yeteceğini düşünüyorum.
Toplam 30.440TL yaptı.

Ekran kartını ne alacağını bilmediğim için 750Wluk PSU önerisi yaptım. İleride de yeteceğini düşünüyorum.
Toplam 30.440TL yaptı.

Hocam tek tek toplamak mı yoksa hazır almak mı? Benim bilgim yok takmaya sökmeye.

Hocam tek tek toplamak mı yoksa hazır almak mı? Benim bilgim yok takmaya sökmeye.
Tek tek toplamanın faydası daha kaliteli parçalar seçebiliyorsun. Ama çevrende de monte edebilecek birileri veya bilgisayarcı yoksa hazır sistem alabilirsin. Hazır sistemler, parçalardan kıstıkları için biraz daha uyguna gelebiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı