ASUS TUF F15 RTX 2500 almak yerine?
Asla alınmaması gereken laptoplar arasında Acer ve Hp gibi markaları sık sık duyardım o markalardan tırsardım açıkçası şimdi bakıyorum yeni çıkan modelleri Asusla bile yarışır olmuşŞu an da kullanıcı olduğum HP Victus 16 R0047NT modelini önerebilirim. 4050/120W 1TB M.2 SSD 16 GB RAM i5 13500H. Yaklaşık 32 33 bin liraya bulabilirsiniz sanıyorum. Kasım indirimlerinde 29500e aldım.
Asla alınmaması gereken laptoplar arasında Acer ve HP gibi markaları sık sık duyardım o markalardan tırsardım açıkçası şimdi bakıyorum yeni çıkan modelleri ASUS'la bile yarışır olmuş.
120W olması neden eksi bir yön?Açıkçası ben Acer ve HP arasında kalıp aldım. Henüz tam bir yorum yapamam ancak F/P olarak önerebilirim. Tek negatif yönü 120W olması. HP'nin Victus serisinde maksimum 120W bulunuyor bu arada Omen serisine de para yetmiyor![]()
120W olması neden eksi bir yön?
Öğrendiğim iyi oldu sağolYouTube'da 4050 45W vs 4050 140W gibi aramalarla bulabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.