30.000 TL'ye hazır sistem önerisi

Makaleler
5
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: AMD Ryzen 5 3600
Anakart: Gigabyte B450M S2H
GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700
RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz
PSU: SHARKOON SHP650V2
SSD: KINGSTON A400 120GB
HDD: 1TB SEAGATE
Arkadaşlar merhaba. Arkadaşım için yeni bir sistem arayışındayım. Maksimum bütçemiz 30.000 TL. Yer yer ufak güncellemelerle uzun süre kullanılmaya devam edilebilecek bir sistem istiyoruz. Mümkünse AM5 işlemcili sistem önerilerinize ve varsa alternatif yol önerilerinize açığım.

Arkadaşlar merhaba. Arkadaşım için yeni bir sistem arayışındayım. Maksimum bütçemiz 30.000 TL. Yer yer ufak güncellemelerle uzun süre kullanılmaya devam edilebilecek bir sistem istiyoruz. Mümkünse AM5 işlemcili sistem önerilerinize ve varsa alternatif yol önerilerinize açığım.
İkinci el parçalar toplayarak bazı parçaları 0 alarak PCyi kurmaya nedersin?

Hazır sistem şart değilse 30k bütçede 7700XT sistem çıkar.

Ben de bu sistemi beğendim 308 TL gibi bir farkla B650 anakarta da geçiş yapılabiliyor. Hocam bu BIOSTAR biraz yabancı olduğum bir anakart nasıldır veya neyin muadilidir bilginiz var mı?

Ben de bu sistemi beğendim 308 TL gibi bir farkla B650 anakarta da geçiş yapılabiliyor. Hocam bu BIOSTAR biraz yabancı olduğum bir anakart nasıldır veya neyin muadilidir bilginiz var mı?

BIOSTAR hakkında benim de pek bir bilgim yok hocam.

Hazır sistem şart değil. Daha ucuz olur diye düşündüğümden hazır sistem olarak açtım başlığı. Varsa toplama önerilerine de açığım.

Gaming Gecesi arzu ettiğim derecede indirimli gelmedi ancak sistemde bir miktar özelleştirme yaparak bazı modeller elde ettim, içime sinmeyenleri de eleyince ortaya alınabilecek 1 sistem 2 tane de bütçenizi aşan sistem çıktı dilerseniz bir inceleyin.
Sayfadaki isimlere takılmayın özelleştirdiğimden aşağıda açıklama olarak yazdığım şekilde, sayfada yukarı aşağı yapınca özelleştirmeler de görünmeli.

i5-14400F RX7600'lü sistem 27.736,75 TL
i5-14400F RX7700XT'li sistem 33.583,08 TL
Ryzen5 8400F RX7700XT'li sistem 34.795,98 TL

@efebatiin arkadaşımızın eklediği 7500F'li olan sistemde şu anda ekran kartı seçilmiyor B650 anakarta güncelleyip daha bilindik bir markadan RAM ve M.2 SSD eklenirse ekran kartsız da alınabiliyorsa bence güzel bir seçenek olabilir tabi ki ekran kartı fiyatları kesinlikle göz önünde bulundurulmalı şimdiden hayırlı olsun iyi geceler.
Bir arkadaş için bu önerileri yapmıştım size de aynı öneride bulunabilirim tabi daha iyi öneriler beklemek sizin tercihiniz ancak bu seçenekler de fena değil, şimdiden iyi alışverişler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı