30.000 TL'ye iç mimarlık için laptop önerisi

Bütçe
30000

RegoslaX

Hectopat
Daha fazla  
En fazla 30000 TL'ye iç mimar için üniversitede kullanmak için laptop lazım. Arada sırada oyun oynarım onda sıkıntı. Bu laptop sizce nasıldır? Bilgili arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
En fazla 30000 TL'ye iç mimar için üniversitede kullanmak için laptop lazım. Arada sırada oyun oynarım onda sıkıntı. Bu laptop sizce nasıldır? Bilgili arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Hocam ben size bir tane bulup geliyorum bu fiyata 3050 Ti alınmaz çünkü ve diğer arkadaşın dediği gibi sandviç paketinin plastiği daha sağlam 😂

30K verip 3050Ti almak akıl işi değil. 3050 alacaksan 22 bandında Nitro'lar var. 35K çıkarsan güzel Nitro5'ler var.
Hocam ben size bir tane bulup geliyorum bu fiyata 3050 Ti alınmaz çünkü ve diğer arkadaşın dediği gibi sandviç paketinin plastiği daha sağlam 😂
Bu modeller daha iyi eskisine göre. Direkt önyargı ile gelme, ezbere konuşma.

Al bunu geç;

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam madem o kadar para veriyorsunuz ekran kartını yüksek tutmaya bakın.
Power limit +thermal limit + limit ile ortalama soğutma. @Xevanior, @646148
Victus cinebench'de 2.6K puan yiyor limit yüzünden.
Ekran görüntüsü 2023-11-07 222227.png
Victus

image.png
NormalSkor.

Soba niyetine alıyorsanız iyi bir seçim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı