30.000 TL'ye iPhone 13 almak mantıklı mı?

Bütçe
30000

batub1

Centipat
Şu anda Samsung s22 kullanıyorum ve iPhone geçmek istiyorum. 30k bütçem var. 13 almayı düşünüyorum 2. el de önerebilirsiniz şu modeli alsan 2.el daha iyi olur gibisinden.

Bu bütçede ikinci el yurt dışı Pro modellere göz atabilirsiniz. Eğer IMEI derdiyle uğraşmak istemiyorsanız ve beklentiniz çok yüksek değilse sıfır iPhone 13 de tercih edilebilir. Fakat bu fiyatlara daha iyi Android alternatifleri bulunuyor.

Şu anda Samsung s22 kullanıyorum ve iPhone geçmek istiyorum. 30k bütçem var. 13 almayı düşünüyorum 2. el de önerebilirsiniz şu modeli alsan 2.el daha iyi olur gibisinden.

Eğer elindeki telefonun parasını da ekliyeceksen S25 al ama onun dışı 13 kullanmaya değer bi telefon tüm arkadaşlarımda var. 80-20 şarj oranına da dikkat edersen çok rahat 5 6 yıl götürür, güncellemelerin tahmini 3 sene sonra kesileceğini tahmin edersek, elimde iPhone 8 var hala taş gibi sıfır donma kasma ama artık yakın zamanda S25 geçiceğim.

Şu anda Samsung S22 kullanıyorum ve iPhone geçmek istiyorum. 30k bütçem var. 13 almayı düşünüyorum 2. el de önerebilirsiniz şu modeli alsan 2.el daha iyi olur gibisinden.

Konu sahibi IPhone'ye geçmek istiyormuş yanıt verenler Android kullan diyor ne yiyip içiyorsunuz arkadaş elindekini sat 43K ya düz 14 al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı