30.000 TL'ye kadar laptop önerisi

Bütçe
25.000-30.000 TL arası
Dostum eğer 3050-4050 ekran kartlarına sahip gaming laptop alacaksan Victus önermiyorum. İşlemcide limit bulunduğundan dolayı cihaz ısınmasın diye işlemci performansından kısıyor HP. Yazılım için de bu aynı şekilde geçerli zira %45 NTSC panele bakmak pek tatmin etmez sizi.

Gigabyte ve G770-870 kasalar anlamsız derecede ısıya sahip olduğu gibi bu fiyat skalasında tercih edilebilecek modeller değiller.

Size tavsiyem attığım modeli almanız. 140 W güç çektiği için performans zaafiyeti bulunmadığı gibi kullandığı panel kalitesi de yazılım-tasarım uygulamaları için gayet iyi. Fiyatı da çok uygun. Tek eksi yanı pil ömrü ama ona da ayar çekebilirsiniz. Onun haricinde bu fiyat skalasında tercih edilebilecek en iyi modellerden bir tanesi.

Merhaba. Oyun için ne kadar süre götürür? Ana odak günlük kullanım olsa da yeni ağır oyunlar oynanacaktır.Bir de eksta ram takılma kısmını nasıl yaparım?
 
Merhaba. Oyun için ne kadar süre götürür? Ana odak günlük kullanım olsa da yeni ağır oyunlar oynanacaktır.Bir de eksta ram takılma kısmını nasıl yaparım?

Kullanımına göre değişir. RTX 40X serisi kartlar çok uzun süre güncelliğini koruyacaktır. Güncel AAA oyunlar için gayet yeterli bir kart. RAM 16 GB olması gerekiyor attığım modelde gayet yeterli lakin 32 GB'ye çıkartabilir misiniz bilemem. Kullanan arkadaşlar yardımcı olur.
 
Hocam sahibinden de eski laptobumu satıyorum.
HP omen 15'' 2 yıllık laptop 3070 5800H,
Satmaya çalışmıyorum ama dosta gider pc, yani 3050ti falan alacağına benim pc'yi almanı daha çok isterim çünkü özelliklerde dağlar kadar fark var.

Ama tabi garantili ürün istiyorsan o başka. HP'leri tavsiye ederim hem ucuzlar hemde donanımları güçlü bu 2. alışım. Kötü olsa zaten bu kadar parayı ben vermem. Ama Acer'de sorun yaşayan arkadaşlarım oldu.
Teşekkür ederim dostum ama taksitli alacağım

https://www.hepsiburada.com/monster...-fhd-144-hz-oyun-bilgisayari-p-HBCV000040BI47 peki şuna ne diyorsunuz arkadaşlar?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı