30.000 TL'ye kadar telefon önerisi

Bütçe
30000
Hayır. Bu zamana kadar çıkmış en sorunsuz seri.

Buna cevap bile yazmayacağım. Testleri izlemek bedava.
S23 e karar kıldım bir ay içinde alacam, s24 beklerim de exnoyslu hali geleceğinden korkuyorum ki büyük ihtimalle de öyle de olacak.
S10 dan sonra en verimli olanı s23 zaten.

Hayır. Bu zamana kadar çıkmış en sorunsuz seri.

Buna cevap bile yazmayacağım. Testleri izlemek bedava.
Kaç saatte şarj oluyor? Yoğun kullanımda mobil veri ile 4 saatin altına düşüyor mu? Telefon ile konuşurken çok fazla şarj harcıyor mu? Görüntülü konuşurken Isınma sorunu varmı?

Kaç saatte şarj oluyor? Yoğun kullanımda mobil veri ile 4 saatin altına düşüyor mu? Telefon ile konuşurken çok fazla şarj harcıyor mu? Görüntülü konuşurken Isınma sorunu varmı?
Hayır. En yoğun kullanımda 6, hafif kullanımla 8, ortalama 7 saat veriyor. Hücresel, 120Hz, AOD, konum vs. her şey açık şekilde. Doğru bir karar vermiş olursunuz. Aklınıza bir şey takılırsa etiketlersiniz yine.😃 1 saat civarında şarj oluyor.

Görüntülü konuşmada yarım saatin üstünde iken telefon da Isınma oluyor mu? Ve normal şebekeden konuşmada 1 saatlik konuşmada tahmini olarak yüzde kaç şarj harcıyor.

S23. Kendim de kullanıyorum sorun olursa cevaplarım.

Merhaba, konunun üstünden bayağı geçti ama S23 almıştım telefondaki kamera ayarlariniz nasıl acaba özellikle performans açısından yaptığınız ayarlar oldu mu benden daha uzun süredir kullanıyorsunuz bilgi almak istedim sizden.

Merhaba, konunun üstünden bayağı geçti ama S23 almıştım telefondaki kamera ayarlariniz nasıl acaba özellikle performans açısından yaptığınız ayarlar oldu mu benden daha uzun süredir kullanıyorsunuz bilgi almak istedim sizden.
Ben ayarları pek değiştirmedim. Camera Assistant uygulamasını indirip oradan "2x kayıpsız zoom" seçeneğini açmanızı öneririm. Fazla keskin çıkıyorsa fotoğraflar o zaman da "Fotoğraf Yumuşatma" seçeneğini seçin ama detay kaybedersiniz. En iyi hali stok hali. Onun dışında Lightroom+ExpertRAW uygulamasını kullanıyorum. Kamera harici de GoodLock indirin. Performans ile ilgili hiçbir şeye karışmayın. 120 Hz vs. hepsini açın kullanın, pek farketmiyor. Yeni keşfettiğim "Oyun Eklentileri(Game Plugins)" deneyin. Frame Generation, sıcaklık ve nişan alma yardımı gibi seçenekler var ama henüz detaylı denemedim.

Ben ayarları pek değiştirmedim. Camera assistant uygulamasını indirip oradan "2X kayıpsız Zoom" seçeneğini açmanızı öneririm. Fazla keskin çıkıyorsa fotoğraflar o zaman da "fotoğraf yumuşatma" seçeneğini seçin ama detay kaybedersiniz. En iyi hali stok hali. Onun dışında Lightroom+expertraw uygulamasını kullanıyorum. Kamera harici de goodlock indirin. Performans ile ilgili hiçbir şeye karışmayın. 120 Hz vs. hepsini açın kullanın, pek fark etmiyor. Yeni keşfettiğim "oyun eklentileri(Game plugins)" deneyin. Frame Generation, sıcaklık ve nişan alma yardımı gibi seçenekler var ama henüz detaylı denemedim.

Hocam yakında bu telefona geçeceğim fotoğrafla çok ilgileniyorum renkler acaba çok renklimi çıkıyor?

Yok hocam renkli çıkmıyor. Bazı fanboylar çamur atacak bir şey bulamayıp bir şeyler uyduruyor. Ayrıca expertraw ile tamamen kontrolü ele alabilirsiniz eğer ilginiz varsa.

@Forum Clerk @erennylmzrr
Merhaba, S23 ya da S24, belki S23 Ultra düşünüyorum da, kafamdaki tek soru Instagram'da nasıl performans gösteriyorlar kamera olarak. Apple kadar iyi değiller sanırım hala. Ve değer yaşıyor değil mi ikinci elde? Apple düşünüyordum, düşünmemin tek sebebi ikinci elde değerini koruması. 2-3 yıl sonra bile biraz para ekleyip son modele geçebiliyor olmak.

Hikâyeler kısmında performansı nasıl s serisinin, örnek verebilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı