30.000 TL'ye monitör, klavye, mouse dahil sistem önerisi

Gayet oynayabilir ben oynuyorum bilgin yoksa çık burdan
Oynadığın en yeni oyun hangi yılda çıktı? 2000 mesajlık hesap bu senin argümanlarını takmam bu arada boşuna basma o klavyeye :D

Sistem gayet iyi ayrıca rgb ayarlanabiliyor psu kalitesi de çok iyi kullanıyorum
Allah aşkına, PSU markası ne? Kaç watt? Sertifikaları ne? 2 3 aya kalmaz o kasa peynir olur. Bu forumda trendyol kasa önermenin bir manası yok. Şu konuya lütfen bilgili biri falan el atsın. Monitör de berbat.

Gayet oynayabilir ben oynuyorum bilgin yoksa çık burdan
Emin ol ki senden daha bilgilidir.

2 senedir gta 5 oynuyorum valorant birde ets2 forza horizon da yükledim sildim geri kötü oyun
Valorant işlemci odaklı ekran kartının bir önemi yok. GTA 5 2013'te çıkmış oyun, ETS 2 iyi optimizesi denebilir bir oyun, Forza Horizon 4'tür o da büyük ihtimal onun da optimizasyonu çok iyi ve o da eski bir oyun. Benim bahsettiğim oyunlar 2023 ve sonrası.

Allah aşkına, PSU markası ne? Kaç watt? Sertifikaları ne? 2 3 aya kalmaz o kasa peynir olur. Bu forumda Trendyol kasa önermenin bir manası yok. Şu konuya lütfen bilgili biri falan el atsın. Monitör de berbat.

Emin ol ki senden daha bilgilidir.

PSU zeirona ait sessiz serin çalışıyor işini yapıyor. 2 senedir sıkıntı yok bilgisayarda bilgiliyim olmasam Zeiron önermezdim monitör çok iyi bilmiyorsun daha.

Arkadaşlar Allah aşkına sizce tek sorun güç kaynağı ya da ekipmanlar mı? Arkadaşın attığı sistemde rx550 var başka bir şeye bakmaya gerek bile yok. Konu içinde tartışmanıza gerek yok zaten mesajlarınız silenecektir.
Neyse konumuza gelelim tavsiyem 2. el sistem toplamandır maalesef günümüz sartlarinda o fiyatlara çok iyi sistemler kalmadı. En azından işlemcini ve ekran kartını 2. el temiz alırsan bütçen için çok iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı