30.000 TL'ye monitör, klavye, mouse dahil sistem önerisi

Psu zeirona ait sessiz serin çalışıyor işini yapıyor. 2 senedir sıkıntı yok bilgisayarda bilgiliyim olmasam zeiron önermezdim monitör çok iyi bilmiyorsun daha.
Hocam yaşınız kaç? Zeiron iyi bir marka falan değil, sessiz çalışması da işini iyi yaptığı anlamına gelmez. Bilgili olduğunuzu düşünmüyorum. Monitör VA ve 75hz, yani çöp. Bir ofis monitöründen farksız yani, hatta daha kötü. Mousepad klavye fare'den bahsetmiyorum, wifi dongle desen üflesem internet kesilecek. Adamlar açıklamaya yazmış ki stok durumuna göre farklı anakartla birlikte gönderiliyor diyor, net bilgi vermiyor. Bellek hızını bile bilmiyor, bir 1660 yazmış bir de 3300 yazmış.

Arkadaşlar Allah aşkına sizce tek sorun güç kaynağı ya da ekipmanlar mı? Arkadaşın attığı sistemde rx550 var başka bir şeye bakmaya gerek bile yok. Konu içinde tartışmanıza gerek yok zaten mesajlarınız silenecektir.
Neyse konumuza gelelim tavsiyem 2. el sistem toplamandır maalesef günümüz sartlarinda o fiyatlara çok iyi sistemler kalmadı. En azından işlemcini ve ekran kartını 2. el temiz alırsan bütçen için çok iyi olur.
Doğru söylüyorsun da hangi birinden bahsedebileceğimi bilemedim :D Mesajın sahibi arkadaş popüler kültür kölesinin teki 4-5 eski oyun saydı mesela. Yazdığı her mesaj ayrı bir olaydı kısaca. Çokta uğraşmayacağım mesajlar zaten silinecek dediğin gibi.

Arkadaşlar Allah aşkına sizce tek sorun güç kaynağı ya da ekipmanlar mı? Arkadaşın attığı sistemde rx550 var başka bir şeye bakmaya gerek bile yok. Konu içinde tartışmanıza gerek yok zaten mesajlarınız silenecektir.
Neyse konumuza gelelim tavsiyem 2. el sistem toplamandır maalesef günümüz sartlarinda o fiyatlara çok iyi sistemler kalmadı. En azından işlemcini ve ekran kartını 2. el temiz alırsan bütçen için çok iyi olur.
Olsun hocam RX550 olsun da yani o RX550'yi böyle bir sisteme emanet etmek bile yani... Ne diyeyim?

Valorant işlemci odaklı, ekran kartının bir önemi yok. GTA 5 2013'te çıkmış oyun, ETS 2 iyi optimizesi denilebilir bir oyun, Forza Horizon 4'tür o da büyük ihtimal, onun da optimizasyonu çok iyi ve o da eski bir oyun. Benim bahsettiğim oyunlar 2023 ve sonrası.
Onları da çok rahat oynatıyor. Forza Horizon 5 indirdim, Spider-Man de oynadım, gayet güzel oynatıyor. Bilgin yoksa "bilmiyorum" de.

Rx550 çok iyi kart bilmeden konuşma burda

Ben önerimi yaptım almazsa arkadaş pişman olur sonradan indirimde iken alsın hepsi içinde bana dua eder

Onları da çok rahat oynatıyor Forza Horizon 5 indirdim Spider-Man'da oynadım gayet güzel oynatıyor bilgin yoksa bilmiyorum de.

Baştan söyleseniz gidip 40kya kasa 10kya ekipman alacağıma Trendyol'dan bu sistemi çekerdim kalan paraya da sepette 150 kullanır döner yerdim keşke erken deseydiniz😭

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı