30.000 TL'ye monitör, klavye, mouse dahil sistem önerisi

Dahua monitör markasını daha öncesini duymadım eminim bu fiyatlara sorunsuz panelli monitörler vardır fakat ben Hz yüksek olsun diye bunu önerdim, monitör hakkında bir bilgim yok belki iyidir belki de bayağı kötüdür.

Çocuk termal macunu bile bilmiyordur şuan garibim hahahahahhahah
Diş macunu hocam.
Dahua monitör markasını daha öncesini duymadım eminim bu fiyatlara sorunsuz panelli monitörler vardır fakat ben Hz yüksek olsun diye bunu önerdim, monitör hakkında bir bilgim yok belki iyidir belki de bayağı kötüdür.
Dahua kötü diye biliyorum ama bu bütçeye yani gidip 60Hz almaktan iyidir. Kusura bakmayın hocam bir an düşünemedim.

Diş macunu hocam.

Dahua kötü diye biliyorum ama bu bütçeye yani gidip 60Hz almaktan iyidir. Kusura bakmayın hocam bir an düşünemedim.
Eğer LM24-E231 ise kötü değil. Hatta @FehmiDogru.js'nin kullanıyor olması lazım. Mavi forumda incelemesi mevcut oradan bakabilirsiniz. Link koyulmuyor buraya.

Dahua LM24-E231​

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı