30.000 TL'ye monitör, klavye, mouse dahil sistem önerisi

• Konuyu başlatan OKOSYOY
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 1.072
Ultra'da rahatlıkla 70-80 alırsın. Grafik düşürürsün, orta ayarlarda 100 FPS civarı akabilirsin. Yüksek performanslı bu ürün, diğerlerinin attığı eski leş parçalar kullanıyor.
Dostum sen hala inadına ısrar edeceksin ama şimdi sana düz mantık anlatacağım. Attığın sistemde ryzen 5 3600 işlemci var 2019da çıkış yaptı. Biz 2026ya giriyoruz. Rx550 ekran kartı var 2017de çıktı biz 2026ya giriyoruz gerisinin çok bi bilgisini göremedim ram ddr4 vs anlatmayacağım devamını. Sistemdeki monitör bile 75hz va panel olabilir yine idare eder ancak 75hz herhangi bir fps oyununda çok sıkıntı yaratır. Sen kullanıyo olabilirsin seni tatmin eder ama emin ol ben de dahil oyun oynayan insanların %99unu tatmin etmeyecek bir bilgisayar.

Hocam, bütçem 30k, ilk bilgisayarım olacak. Pek bilgim yok, her şey dâhil olması gerek: Klavye, mouse vs. 30k’ya iyi bulursanız sevinirim.
Az daha zorlayabilirsen İncehesap bu linkteki gibi hazır sistemler var ya da bu sitelerde kendin de sistem toplayabilirsin. Git buradan topla çok üst bir kalite alamazsan da emin ol. O trendyol önerisinden daha iyi bir sistem toplarsın. Mesela bu seçeneklerde l20 monitör var onu ekle ve 1er kya mouse klavye kulaklık ekle 36k yapar. Ama toplarken araştır da topla. Kafan rahat olsun..

@Mesutcan24 attığınız ilanlar örnek olsun diye biliyorum ancak bu ilanlara benzer fiyatlarda kendi şehrinde bulabileceğini zannetmiyorum. Kargo ile almak isterse ürün başına 200 ile 500 arasında komisyon koyacak. Ayrıca OEM ekran kartı almasını pek önermem.

Monitör içinde 1000TL daha verip sıfır alması daha mantıklı olur:

Kasaya da o kadar maliyet yapması mantıklı değil. Daha kaliteli parçalar aynı fiyat:

Kasanın hava akışı vs. hesaba katmazsak sistemi muhafaza eden bir kutudan farksız olmalı şu etapta.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı