30.000 TL'ye PlayStation 5 önerisi

• Konuyu başlatan Cavex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 776
Teknosa, vatan, MediaMarkt gibi yerleri demiyorum İstanbul gibi ülkenin en önemli şehrinde her şey dönüyor. PlayStation oyunları satan ya da konsolu satan bir yer ürünü öyle bir temizleyip kutuluyor ki sanırsın sıfır. Böyle insanlar çok fazla o yüzden kutu üzerindeki seri numarası ile cihazın üzerindei seri numarasını karşılaştırmak gibi basit şeyler bile hayat kurtarabilir. Ya da ürünün vidalarına bakarak anlayabiliriz. PlayStation sahibi biri değilim lakin kücük kuzenimin var onda oynamıştım.
Diyorum ki, kapalı kutu. Hiç açılmamış. Nasıl ikinci el olsun.

Diyorum ki, kapalı kutu. Hiç açılmamış. Nasıl ikinci el olsun.

Bende diyorum ki ikinci el ürünü kapalı kutu yapıyorlar. Zor bir şey değil. Anlamayan birisi kazıklanır.

Kapalı kutu olmadığını anlamıyorsa zaten, kazıklansın bir zahmet.

Hocam kapalı kutudan kastınız ne acaba? Açılma yerine bir tane bant koyuyorlar o kadar. Bir baba düşünün anlamıyor bu şeylerden. Çocuguna hediye alıyor sıfır diye ama ikinci el çıkıyor tabii anlamıyorlar 1 sene geçmeden bozuluyor. Ben bundan bahsediyorum. Eminim ki önüne kapalı diye bir PS kutusu ve gerçekten sıfır bir PS kutusu getirsem aradaki farkı anlamazsın içindeki cihazın temizliğindende anlayabilmen çok çok zor. Öyle bir temizliyorlarki aklın hayalin şaşar. O yüzden bu tür şeyleri biraz daha para verip teknoloji marketlerinden almak en mmantıklısıdır benim açımdan.

Hocam kapalı kutudan kastınız ne acaba? Açılma yerine bir tane bant koyuyorlar o kadar. Bir baba düşünün anlamıyor bu şeylerden. Çocuguna hediye alıyor sıfır diye ama ikinci el çıkıyor tabii anlamıyorlar 1 sene geçmeden bozuluyor. Ben bundan bahsediyorum. Eminim ki önüne kapalı diye bir PS kutusu ve gerçekten sıfır bir PS kutusu getirsem aradaki farkı anlamazsın içindeki cihazın temizliğindende anlayabilmen çok çok zor. Öyle bir temizliyorlarki aklın hayalin şaşar. O yüzden bu tür şeyleri biraz daha para verip teknoloji marketlerinden almak en mmantıklısıdır benim açımdan.
Aradaki fiyat farkı 10000₺.
Kapalı kutunun nasıl olması gerektiğini araştırıp öyle alsın. Boş yere 10000₺ vermesin. Aradaki fiyat farkına VR hariç tüm aksesuarlar artı en yeni çıkan birkaç oyun alınıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı