Eymen akmaz
Hectopat
Selam. Kasamı yükseltmek istiyorum halihazırda olan ekran kartımdan bir şikayetim yok, ekran kartı hariç değişmesi en gerekli olan parçaların sıra sıra değişmesini istiyorum. En son ilerleyen zamanlarda ekran kartını da değiştirebileyim. Aslında sorunum daha çok RAM ile alakalı 64 GB RAM'e ihtiyaç duyuyorum yaptığım iş için, haliyle anakart, RAM ve işlemcinin değişmesi şart gibi hem sıkıntıya sokmadan darboğaz yapmadan hem de ilerleyen tarihlerde ekran kartını yenilediğimde diğer parçalarla uyumlu olacak bir sistem için önerilerinize açığım. Teşekkürler.
Şu an kullandığım sistem bu şekilde.
Ekran kartı: MSI GeForce RTX2070 ARMOR 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 Altı Çekirdek 3.40 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Anakart: B450M Pro.
RAM: 16 GB DDR4 3000MHz.
Şu an kullandığım sistem bu şekilde.
Ekran kartı: MSI GeForce RTX2070 ARMOR 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 Altı Çekirdek 3.40 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Anakart: B450M Pro.
RAM: 16 GB DDR4 3000MHz.