30.000 TL'ye render sistemi toplama

Bütçe
30.000

Mimar Bey

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar dostlar, 30.000 TL monitör dahil bir sistem toplamak istiyorum. Ancak kafam allak bullak oldu 😀
Rhino 3D & Grasshopper üzerinden oldukça karmaşık poligonlu, parametrik ve kinetik cephe sistemli, mimari yapılarla (Stadyum vb.) çalışıyorum ve akabinde kaliteli render almak istiyorum. Render ve proje görüntülerimden örnekler ekledim.

Stadyum edit son.jpg

indir.jpg

Orijinal boyutları sayfamda mevcut.
Instagram adresimde tamamı kendime ait projeleri yayınlamaktayım. mnci_architects
Web sayfam: MNCİARCHİTECTS.COM
Umarım bu sistemi topladıktan sonra, çok daha iyi projeler sunuyor olacağım.

Şu anki laptop sistemim Casper Excalibur Core i7 7700HQ 2.8GHz-16 GB-1TB+128 GB SSD-17.3"-GTX1050 4 GB-Windows 10.

RTX 3090'a yetecek param yok şu an.
Tavsiyelerden ve açılmış konulardan edindiğim bilgi kapsamında bir sistem toplamaya çalıştım. 😀 Yardımlarınızı bekliyorum dostlar 🙏

Ancak oyun oynamak için değil! Render ve 3D animasyon videoları oluşturmak için dizmek istiyorum. Yardım sever dostlar, teknoloji çölünde kaybolan bir bahtsız bedeviyim. 😄 Umarım güzel bir sistem dizayn edebiliriz. Esen kalın. 🙏✋

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung 970 EVO MZ-V7E1T0BW M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (2 tane)
27.000 TL.

Samsung 970 EVO MZ-V7E1T0BW M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (2 tane)
27.000 TL.
Eline sağlık dostum 🙏🏻
27.000 TL.

Dostum işlemci stoklarda kalmamış, önerebileceğin daha ucuz bir işlemci var mı F/P olarak.
Sistem hoşuma gitti. Bu sistem beni 3 yıl güncel v-ray performansını düşürmeden götürürse, benim için fazlasıyla yeterli olacaktır.
Sanırsam pazartesi günü sipariş geçeceğim. Ancak monitör seçiminde 60 Hz 4K mı, yoksa 2K 144 Hz mi seçmeliyim acaba, sadece render ve video düzenleme odaklı bir sistem olsun istiyorum. 🙏

Son düzenleme:
Eline sağlık dostum 🙏🏻

Dostum işlemci stoklarda kalmamış, önerebileceğin daha ucuz bir işlemci var mı F/P olarak.
Sistem hoşuma gitti. Bu sistem beni 3 yıl güncel v-ray performansını düşürmeden götürürse, benim için fazlasıyla yeterli olacaktır.
Sanırsam pazartesi günü sipariş geçeceğim. Ancak monitör seçiminde 60 Hz 4K mı, yoksa 2K 144 Hz mi seçmeliyim acaba, sadece render ve video düzenleme odaklı bir sistem olsun istiyorum. 🙏
4K 60 Hz çok daha iyi olur sizin için IPS panel olursa da tadından yenmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı