Ventus ekran kartı ve SSD okuma yazması da problem duruyor. Zaten bütçe 30k belirtmiştim zorlarsam buralara çıkabileceğim. DDR5 ikinci planda yani fikir olması açısından sordum.
Ventus ekran kartı ve SSD okuma yazması da problem duruyor. Zaten bütçe 30k belirtmiştim zorlarsam buralara çıkabileceğim. DDR5 ikinci planda yani fikir olması açısından sordum.
Hocam o kadar teknik bilmiyorum yeni oyunları yüksekte açıp birkaç sene idare edecek bir kart arıyorum. Kart dışındaki parçaları yavaş yavaş değişebilirim.
Bu işlemciyi önerirmisin bende sistem toplicam da amd 7500 f baktım fazla ısındığını gördüm bu işlemci DD5 için fiyat perfonmas olduğunu gördüm amd 5500 5600 arasında farklar varmı tam bilmiyorum
Hocam o kadar teknik bilmiyorum yeni oyunları yüksekte açıp birkaç sene idare edecek bir kart arıyorum. Kart dışındaki parçaları yavaş yavaş değişebilirim.
Bu işlemciyi önerir misin bende sistem toplayacağım da AMD 7500 F baktım fazla ısındığını gördüm bu işlemci DD5 için fiyat performans olduğunu gördüm AMD 5500 5600 arasında farklar var mı tam bilmiyorum