30.000 TL'ye RTX 4070 sistem önerisi

Bütçe
30.000 TL
AM5 zorlayabiliyorsanız kesinlike AM5 alın. AM4 yatırım yapmak pek mantıklı değil. Eğer AM5 alabilecek kadar bütçe çıkartamazsanız mecburen AM4 alacaksınız.

Ay başı almayı planlıyorum sistemi. Bütçe çıkartamayıp beklersem piyasa ne şekilde değişir kestiremiyorum. Alıp kurtulup upgrade yapmayı planlıyordum.

Bence benim attığım sistemi al anakart 4600 MHz olanını yap al 30k ya bulunmaz nimet vatandan toplandı bugün taze.

Ay başı almayı planlıyorum sistemi. Bütçe çıkartamayıp beklersem piyasa ne şekilde değişir kestiremiyorum. Alıp kurtulup upgrade yapmayı planlıyordum.
dolar artabilir hemen topla sonradan sıkıntı yaratır

İnşallah dolar düşer amin.

Bende 4070 toplayacaktım 30 k 4060 yarısı daha ucuz yeter dolar almış başını gidiyor 4070'li sistem toplamaya kalkarsak 4060'lı sistemi zor toplarız dolar düş yeter 15 TL ol.

İlki 33.899 ikincisi 32.142 piyasaya göre güzel. Sıvı soğutucu şu an gerek yok daha sonra ekleyebilirim. Minimum bütçeyle alabileceğim en mantıklı sistemi arıyorum.

İlki 33.899 ikincisi 32.142 piyasaya göre güzel. Sıvı soğutucu şu an gerek yok daha sonra ekleyebilirim. Minimum bütçeyle alabileceğim en mantıklı sistemi arıyorum.

Yanlış RAM'den dolayı fiyat şişti. 31k falan ediyordur. Bence mantıksız. 29k var.

4070 yükseltmesi;

Alacaksan AM5 olanı al.

4070 bir sistem duruken ne diye 4060 alsın?

En kötü 4060 Ti 16 GB düşerim ama 30k civarı zaten olacak bütçe AM4 4070 gideceğim gibi duruyor.

AM4 gideceksiniz gibi duruyor. Gün geçtikçe DDR5 bileşenler zam almaya başladı.

Aynen öyle olacak gibi, en azından upgrade edene kadar. Yeni oyunları çıktığı gibi oynama alışkanlığım var, şimdilik en azından yüksek ayarlarda 60 FPS idare etmesini istiyorum. RTX 4070 elimde bulunsun diğer parçalar değiştirilir yine. Ama Unreal Engine 5 fırtınası geldiğinde RTX 4070 iş görmez hale gelirse oyunculuk zevkimin sonuna gelmiş olurum herhalde :) her 2 senede bir sistem yenilemek bu piyasada zor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı