30.000 TL'ye sistem önerisi

Muhtemelen alabileceğin en iyi sistem bu: RAPTOR-DUAL4060Ti / INTEL I5-13400F / ASUS DUAL GeForce RTX 4060Ti OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Ama eğer biterse diye bir kaç tane daha link koyacağım.

Yukarıdaki sistemler sıvısoğutmasızdır. Sıvı soğutma istiyor isen.
Örnek olarak kullanacağım soğutucu: DeepCool LE500-MARRS LED 240mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu

Soğutucu fiatı düştükten sonra 28.000 TL ile alınabilecek sistemler:

Favorim:

(Aynı özellikteki sistemlerin 1'den fazla olmasının sebebi stok biterse diye diğer linklerdende aynı kasayı alabilirsin)

Raptor 4060 Ti ile sıvı soğutucuyu alman bana kalırsa en mantklısı olur (başka sıvı soğutucuda alabilirsin).Bu arada kasaları araştırırken 4 ram slotu olup olmadıklarına bakmadım haberin olsun.

Muhtemelen alabileceğin en iyi sistem bu: RAPTOR-DUAL4060Ti / INTEL I5-13400F / ASUS DUAL GeForce RTX 4060Ti OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Örnek olarak kullanacağım soğutucu: DeepCool LE500-MARRS LED 240mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu

Favorim:

(Aynı özellikteki sistemlerin 1'den fazla olmasının sebebi stok biterse diye diğer linklerdende aynı kasayı alabilirsin)

Raptor 4060 Ti ile sıvı soğutucuyu alman bana kalırsa en mantklısı olur (başka sıvı soğutucuda alabilirsin).Bu arada kasaları araştırırken 4 ram slotu olup olmadıklarına bakmadım haberin olsun.

İlk attığınızda ekran kartı nvidia değil, 2.de 8gb.

İlk attığınızda ekran kartı nvidia değil, 2.de 8gb.
Ben sana 1 tane mi link attım?

Ben sana 1 tane mi link attım?

Evet attığın 11 sistemden 1 tanesin bile 8gb'dan yüksek vram göremedim.
Ben mi yanlış sistemlere bakıyorum acaba?
varsa da göremediğim kadarıyla nvidia değil.
Uykusuzluktan da görememiş olabilirim.

Favorim:

@Jesus Wicked
Ryzen 5 5600 - i5 13400f'e göre nasıldır bilmiyorum.
Ram'i 32'ledim.
Ekran kartı inno3d olsun diyelim.
m2'de okey.
Darkflash diye bir markayı ilk defa duydum. cpu ve soğucu olarak nasıldır acaba?
Ayrıcı soğutucu olarak sıvı mı kule mi?

1692410847995.png

işlemci i5 13. Nesil olmak zorunda mı? ve sıvı soğutma istiyorsun değilmi?

i5 12'den 13'e sektirdim. intel olursa 13400f uygun olur diye düşünüyorum.
sıvı soğutma konusunda ısrarcı değilim. Kule olsa benim için iyi olabilir ama seçilen işlemci için yeterli olur mu bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı