30.000 TL'ye sistem önerisi

mertkva

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bu yaz laptopla oyun oynamaya çalışmaktan gına geldiği için masaüstüne geçmeyi düşünüyorum. Kasa için maksimum 30 bin lira bütçem var, fakat 2 3 bin lira daha ekleyip şunu alman daha mantıklı olur diyorsanız çıkabilirim biraz daha. Zaten daha önce hiç düzgün bir bilgisayarda oynama fırsatım olmadığı için bu rakamlardaki sistemlerin bile beni fazlasıyla tatmin edeceğini düşünüyorum.

Merhaba bu yaz laptopla oyun oynamaya çalışmaktan gına geldiği için masaüstüne geçmeyi düşünüyorum. Kasa için maksimum 30 bin lira bütçem var, fakat 2 3 bin lira daha ekleyip şunu alman daha mantıklı olur diyorsanız çıkabilirim biraz daha. Zaten daha önce hiç düzgün bir bilgisayarda oynama fırsatım olmadığı için bu rakamlardaki sistemlerin bile beni fazlasıyla tatmin edeceğini düşünüyorum.

Bu fiyata monitör dahil mi?

İtopya'dan bunları buldum hocam. Bi bakabilirsiniz.

İtopya'dan bunları buldum hocam. Bir bakabilirsiniz.

Aradaki fiyat farkı ne kadar olur bilmiyorum ama 4060 yerine 4060 Ti denenebilir.
Monitörü de yüksek performanslı seçeceginiz zaman uzun süre kullanabileceğiniz bir sisteminiz olur.

Bu sistemler gibi sistemlere bakın AM5 ve DDR5 bir sistem.

Bütçe artarsa SSD ve ram'i yükseltmenizi tavsiye ederim

Bütçe artarsa SSD ve RAM'i yükseltmenizi tavsiye ederim.

Ama onlardan daha önemlisi işlemci soğutucusu. Peerleess Assassin gibi bir şey alabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı