Bilgisayar detaylarında ekran kartı olarak 4070 gösteriyor yalnızca 4070'in kendisi 27.000 TL olarak gözüküyor farklı sitelerde nedeni nedir acaba biliyor musunuz
Bilgisayar detaylarında ekran kartı olarak 4070 gösteriyor yalnızca 4070'in kendisi 27.000 TL olarak gözüküyor farklı sitelerde nedeni nedir acaba biliyor musunuz?
Peki ya bir şey sorabilir miyim çok rahatsız ettim özür dilerim ama son bir sorum var işlemci ve ekran kartı uyumu sizce yeterll mi darboğaz yapmaz mı pek bilmiyorum da fiyata göre değerlendirdim ben yani 4000 liralık bir işlemci 27 bin liralık bir ekran kartında darboğaz yapmaz mı?
Peki ya bir şey sorabilir miyim çok rahatsız ettim özür dilerim ama son bir sorum var işlemci ve ekran kartı uyumu sizce yeterll mi darboğaz yapmaz mı pek bilmiyorum da fiyata göre değerlendirdim ben yani 4000 liralık bir işlemci 27 bin liralık bir ekran kartında darboğaz yapmaz mı?
En ucuz DeepCool PK750D 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool PK750D 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!