30.000 TL'ye sistem tavsiyesi

Bütçe
25-30 bin tl

Zuhanken

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, benim 25-30k arası bir bütçem var. Bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum, önerilerde bulunabilir misiniz?

Bilgisayar detaylarında ekran kartı olarak 4070 gösteriyor yalnızca 4070'in kendisi 27.000 TL olarak gözüküyor farklı sitelerde nedeni nedir acaba biliyor musunuz

Bilgisayar detaylarında ekran kartı olarak 4070 gösteriyor yalnızca 4070'in kendisi 27.000 TL olarak gözüküyor farklı sitelerde nedeni nedir acaba biliyor musunuz?

Bu bir hazır sistem. Parçalar bolca geldiği için toptancı mantığı ile ucuza satılıyor.

Peki ya bir şey sorabilir miyim çok rahatsız ettim özür dilerim ama son bir sorum var işlemci ve ekran kartı uyumu sizce yeterll mi darboğaz yapmaz mı pek bilmiyorum da fiyata göre değerlendirdim ben yani 4000 liralık bir işlemci 27 bin liralık bir ekran kartında darboğaz yapmaz mı?

Peki ya bir şey sorabilir miyim çok rahatsız ettim özür dilerim ama son bir sorum var işlemci ve ekran kartı uyumu sizce yeterll mi darboğaz yapmaz mı pek bilmiyorum da fiyata göre değerlendirdim ben yani 4000 liralık bir işlemci 27 bin liralık bir ekran kartında darboğaz yapmaz mı?

Her oyunda yapmaz. Yapacağı oyunda ise hissedemezsiniz.

Bunları tavsiye ederim.

Bunları tavsiye ederim.
Üstteki sistemden daha mantıklı gibi. 2000 TL farka işlemci 5700x, RAM 32 GB, SSD 1 tb, psu’da 750w.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı