30.000 TL'ye sistem tavsiyesi

Bütçe
30000 TL

Ege Seymen

Centipat
Daha fazla  
30000TL civarında bütçem var. İtopya'dan bu iki sistemi buldum fena da gelmedi bana. Sizce nasıl parçalar uyumlu mu fiyatlarını hak ederler mi? Pek tecrübeli değilim bu konularda. Yardımcı olursanız sevinirim.

Fiyat aşırı kazık ve ddr 4 bir sistem, ddr5 olsa bile kazık bir fiyat itopyadan tavsiye etmem herşeyleri pahalı.

5060 daha iyi hocam ama üstteki sistemin fiyatı gayet iyi fakat üstüne ekleme yapmanız lazım uyumlu parçalar istiyorsanız. Bütçeyi biraz aşar.

Detaylandırabilir misiniz?

Güvenilir tabii ki. Fakat geri dönüşleri garanti süreçleri sorunlu oluyor bizzat kendimden biliyorum. 5060 daha iyi.

Teşekkürler hocam başka önerileriniz olursa yazın lütfen. Özellikle monitöre de ihtiyacım var.

Detaylandırabilir misiniz?

Teşekkürler hocam başka önerileriniz olursa yazın lütfen. Özellikle monitöre de ihtiyacım var.

Hocam şu anda müsait değilim ama bu sistemi özelleştirmeden almayın sıkıntı yaşarsınız başka konular açın, başka insanlara başka platformlardan sorun iyice araştırıp alın kesinlikle. Aklımda olanları söylüyorum 2 adet olan 16 GB Patriot Viper RAM, Cooler Master Hyper 212 Spectrum soğutucu bunlar aklımda kaldı. Ve hızlı olmaya çalışın stokların ne zaman biteceği belli olmaz.

Hocam şu anda müsait değilim ama bu sistemi özelleştirmeden almayın sıkıntı yaşarsınız başka konular açın, başka insanlara başka platformlardan sorun iyice araştırıp alın kesinlikle. Aklımda olanları söylüyorum 2 adet olan 16 GB Patriot Viper RAM, Cooler Master Hyper 212 Spectrum soğutucu bunlar aklımda kaldı. Ve hızlı olmaya çalışın stokların ne zaman biteceği belli olmaz.

Çok teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı