Kısacası direkt sistem toplamak istiyorum, bu sistemi çoğunlukla Gaming için kullanacağım ve yeni nesil oyunları da oynamak istiyorum. Bütçe 30.000₺. Piyasadaki en iyi F/P sistemler nelerdir? Bilen biri yardımcı olursa sevinirim.
Kısacası direkt sistem toplamak istiyorum, bu sistemi çoğunlukla Gaming için kullanacağım ve yeni nesil oyunları da oynamak istiyorum. Bütçe 30.000₺. Piyasadaki en iyi F/P sistemler nelerdir? Bilen biri yardımcı olursa sevinirim.
SILVERSTONE-4060Ti Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 8400F ASUS RTX 4060Ti ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...
Gold E-Sports OEM paketler, e-spor odaklı yüksek FPS, düşük gecikme ve rekabetçi 1080p/2K oyun performansı sunan profesyonel oyuncu sistemi önerileri sağlar.
www.gamegaraj.com
GameGaraj olanı güzel ama RAM'leri CL48 biraz fazla.
CASPER Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 200HZ 1MS 300NIT (HDMI+DISPLAY)CURVED FREESYNC+G-SYNC LED OYUNCU MONİTÖR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Düz 4060 mı atayım hocam 5600 o kadar da kötü değil 7800XT var sonuçta çok da umurumda olmazdı açıkçası benim 30k bütçem olsa ve onu alsam. Bilmiyorum saçma geldi onlarda atsın bakalım. Zaten 4060 Ti'li başka sistem de attım ona baksın.
CASPER Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 200HZ 1MS 300NIT (HDMI+DISPLAY)CURVED FREESYNC+G-SYNC LED OYUNCU MONİTÖR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.