30.000 TL'ye sistem toplamak

fenafilask

Hectopat
Daha fazla  
Kısacası direkt sistem toplamak istiyorum, bu sistemi çoğunlukla Gaming için kullanacağım ve yeni nesil oyunları da oynamak istiyorum. Bütçe 30.000₺. Piyasadaki en iyi F/P sistemler nelerdir? Bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

Kısacası direkt sistem toplamak istiyorum, bu sistemi çoğunlukla Gaming için kullanacağım ve yeni nesil oyunları da oynamak istiyorum. Bütçe 30.000₺. Piyasadaki en iyi F/P sistemler nelerdir? Bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

4060 Ti bir sistem bulabiliriz bakayım.
GameGaraj olanı güzel ama RAM'leri CL48 biraz fazla.

Kasa bu,
Monitör bu,

Kendim sipariş ettim gelmesini bekliyorum.

R5 5600, 7800XT'yi besleyemez. Ondan dislike atmış olabilirler.

Düz 4060 mı atayım hocam 5600 o kadar da kötü değil 7800XT var sonuçta çok da umurumda olmazdı açıkçası benim 30k bütçem olsa ve onu alsam. Bilmiyorum saçma geldi onlarda atsın bakalım. Zaten 4060 Ti'li başka sistem de attım ona baksın.

Bütçeyi biraz arttırıp şu sistemlere bakın.

Kasa bu,
Monitör bu,

Kendim sipariş ettim gelmesini bekliyorum.
monitör geldi. masaya koydum. kendi kendine düştü paramparça fpdlfsğfpldf
denemiş görmüş olduk :D

Bütçeyi biraz arttırıp şu sistemlere bakın.

Sinergi'de ki sistemi beğendim ancak işlemci gözüme biraz zayıf geldi, After Effects gibi proglamları kullanırken sıkıntı çıkmasın?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı