30.000 TL'ye taksit imkanı olan oyuncu laptopu önerisi

Bütçe
30.000 TL

ahmet672117

Hectopat
30k geçmeden bir laptopa ihtiyacım var. Genelde FM, age of ve CS tarzı çok sistem istemeyen oyunlar oynuyorum yani güçlü bir PC'ye ihtiyacım yok. Günlük genel işlerimi halledeceğim ve bu tarz oyunlar oynatacak bir şey lazım. Peşin fiyatına bol taksit olması benim için önemli. Bana uzun ömür gidecek bir PC olsun yeter. Şimdiden sağ olun.

MSI cybrog ve Thin serileri işinizi görecektir diye düşünüyorum. Ayrıca şu an Vatan Bilgisayar da ziraat kredi kartına 9 taksit seçeneği var bilginize.

30k geçmeden bir laptopa ihtiyacım var. Genelde FM, age of ve CS tarzı çok sistem istemeyen oyunlar oynuyorum yani güçlü bir PC'ye ihtiyacım yok. Günlük genel işlerimi halledeceğim ve bu tarz oyunlar oynatacak bir şey lazım. Peşin fiyatına bol taksit olması benim için önemli. Bana uzun ömür gidecek bir PC olsun yeter. Şimdiden sağ olun.
Asus Tuf Gaming

3050 çok eski kalmaz mı?
Hocam 30k'ya seni memnun edecek bir laptop çok zor bulursun. 3050 bu laptop için ideal işini görür ama FPS oyunları oynayacaksan biraz daha para koyman lazım ama ben eğlencesine arada girerim CS'ye diyosan bu laptop ideal. Bu benim fikrim istiyorsan biraz daha araştır belki bi miktar daha para koyup daha iyisini alırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı