30.000TL dizüstü gaming bilgisayar ve mouse önerisi

Bütçe
25 k ila 30 k
Kötü bir model değil ama bende tavsiye etmiyorum. Oda ekran kartının gücünü kıstıkları için özellikle.
Hocam Battlefield 2042'de ultra ayarlarda 50-30 FPS alıyorum düşük ayarlarda ise msx 100 FPS sizce yeterlimi? Beni 4-5 yıl götürümü?

Hocam Battlefield 2042'de Ultra ayarlarda 50-30 FPS alıyorum düşük ayarlarda ise msx 100 FPS sizce yeterli mi? Beni 4-5 yıl götürü mü?

Şöyle söyleyeyim işlemci olarak orta halli ama ekran kartının VRAM gücü 1 2 seneye kalmadan yetersiz gelecektir. 3050 Ti şu anda piyasada bulunan en alt model 3000 serisinin şimdlik işinizi görüyorsa problem yok. İllerleyen vakitlerde degişime gitemenizi tavsiye ederim.

Şöyle söyleyeyim işlemci olarak orta halli ama ekran kartının VRAM gücü 1 2 seneye kalmadan yetersiz gelecektir. 3050 Ti şu anda piyasada bulunan en alt model 3000 serisinin şimdlik işinizi görüyorsa problem yok. İllerleyen vakitlerde degişime gitemenizi tavsiye ederim.
Hocam ben GT1030 i5-7500 sistemi sistem masaüst bu arada 10 yıl kullandım çok takıntım yok yani güncel oyunları 2-3 sene daha oynatsın yeter.

Hocam ben GT1030 i5-7500 Sistemi sistem masaüst bu arada 10 yıl kullandım çok takıntım yok yani güncel oyunları 2-3 sene daha oynatsın yeter.

Tabii oynatır orta yüksek bazı oyunlarda düşük orta şeklinde bazı oyunlarda ise Ultimate ayarlarda da oynatabilir problem yaşicanı düşünmüyorum.

Bütçe yetiyorsa:

Yetmiyorsa:

Ssd ekleyebiliriz demi buna?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı