30.000TL Sistem Toplama

Sistem sanki biraz fazla abartma olmuş o kadar parayla anakart pek iyi olmamış bence sistem daha ucuz getirilebilir ama siz bilirsiniz.

Haklısın bellek hızına göre anakart tamamen seçilmez fakat anakart aldığın FPS'yi arttırmaz. Özellikleri için anakart alırsın kaç GB kapasitesi, işlemcine uygun mu, kaç frekans hızını destekliyor, DisplayPort 2 var mı gibi özellikler için satın alırız o yüzden anakarttan ne çok kısmak ne de çok harcamak gerekir. Bence anakart tamamen sisteme göre seçilmemelidir. Yani bu sistem X lira bu sisteme y liralık anakart yakışır düşüncesi yanlış.

Nolur biraz birseyler öğren gel. Benim de bilgim ufacık, ama en azından bilmişlik yapmiyorum. Senin kartın kaç GB madem öyle sorayim. Sen monitörünü anakartindaki Display porta mi bağlıyorsun.
Dahili ekran kartı olmayan islemciden bahsediyoruz Anakartta display port olsa nolur olmasa nolur? Zaten ekran katina baglayacaksin monitörü. Bu kadar saçma bir yorum görmedim hayatimda. Senin anakartin kaç GB? Benimki 11GB anakart

Öncelikle 30000 TL'ye sistem mi olur diyenleri bir kenara at. Konuda en çok verilen cevap 30000 TL çok gereksiz vb yanıtlar olmuş, ve kafa karıştıran bilgiler ile dolmuş. İnternet üzerinden hazır sistemlere bak. Hangi bileşenleri koymuşlar, testlerde nasıl performans sergilemiş bir kontrol et. Kafana uyanları seç al tak ama unutma sistemi topladığın bir kadar da oyunlara vericeğin para var bildiğinden ve istediğinden şaşma uygun fiyatı tercih et ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…