Belleğiniz gereksiz bir masraf olmuş. Direkt 3600MHz'yi görüp almışsınız fakat raminizin CL değeri 19 ki bu demek oluyor raminiz 3200MHz 16 CL bir RAM'le neredeyse eşit performans veriyor. Zaten AMD bir işlemci kullanıyorsunuz raminiz çok önemli. Benim tavsiyem
Patrıot 16gb (2x8gb) 3600mhz Ddr4 Vıper Steel Soğutuculu Pvs416g - n11.com bu linkteki gibi bir RAM almanızdır. Eğer RGB istiyorsanız piyasada rahat bir şekilde piyasada 16 GB 3600 MHz 18 CL RAM bulabilirsiniz. Belki daha iyisi de vardır RGB olarak ama ben bulamadım. CL değeride MHz değeri kadar önemlidir bunun belirli bir matematiksel işlemi var hangisi daha iyisi bulmak için öyle zor bir işlem değil fakat aklımda değil. Kesin sonuç istiyorsanız kısa bir araştırma sonucu bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Anakartınız biraz fazla abartılı geldi bence anakarttan biraz kısabilirsiniz. Kasa konusunda ise pek bilgili değilim fakat daha iyi hava akışı olan ve daha güzel gözüken fakat daha pahalı kasalar olduğunu biliyorum bence bu sisteme bu kasa pek yakışmamış.