30.000TL'ye kadar hazır sistem önerisi

Ufak araştırmalar yapıyorum şuan evet bu Ryzen 5 7500f işlemci tam işimi görecektir performansı 5 5600den baya iyi, ama stok fanda ısısı baya fazla diyorlar fazladan hava soğutucu almam gerekiyor mu?
Yani ekstra bir stok fan takılabilir.

Bütçem 30 bin, o ekranı almaya bile yetmez.

Böyle bir sistem buldum, nasıl?
Gayet güzel. Uzun yıllar iş görecektir. İnanır mısınız bir yakınımla da bu sistemi almayı düşünüyorduk. Biz 1 SSD'yi 1TB'a yükselteceğizi.

Yani ekstra bir stok fan takılabilir.

Gayet güzel. Uzun yıllar iş görecektir. İnanır mısınız bir yakınımla da bu sistemi almayı düşünüyorduk. Biz 1 SSD'yi 1TB'a yükselteceğizi.

Birde şuna denk geldim, bir fark yok fakat birinde ekran kartımda Bulk v2 falan diyor farkını biliyor musun?
Ben kesinlikle bu ikisinden birini alacağım inşallah sizede nasip olsun.

Birde şuna denk geldim, bir fark yok fakat birinde ekran kartımda Bulk v2 falan diyor farkını biliyor musun?
Ben kesinlikle bu ikisinden birini alacağım inşallah sizede nasip olsun.
İçerisinde TUF serisinden PSU falan mevcut. Kesinlikle daha iyi bir sistem. Bulk açıklamasını da yaptığım araştırmalar sonucu şöyle söyleyeyim size

"Bulk ekran kartı son kullanıcıya direkt olarak satılmayan, genellikle hazır bilgisayar toplayıp satan firmalara “daha uygun maliyet ile ürün sattırmak” amacı ile üretici firmalardan gelen hiç açılmamış ve sıfır toplu ekran kartı kolileridir."

Bir de şuna denk geldim, bir fark yok fakat birinde ekran kartımda bulk V2 falan diyor farkını biliyor musun?
Ben kesinlikle bu ikisinden birini alacağım inşallah size de nasip olsun.

Bunu almayın biri 4060 biri 4060 Ti aynı fiyata 4060 almayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı