30.000TL'ye kadar sistem önerisi

Bütçe
25000-30000

Zyprox

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar kendime belirttiğim bütçelerde bir sistem arıyorum. Eğer çok fark edecek bir sistem olursa, bütçe bir miktar da olsa yukarı çıkabilir. Monitörüm 2K. Bu dönem sanırım DDR5 sistem daha mantıklı oluyor fakat bu konuda yorumlarınız önemli. Tercihim NVIDIA ve Intel olacaktır fakat yine de önerilerinizi bekliyorum. Elimde Ryzen 3500 ve 2060 ekran kartlı bir sistem var ama bu sistemi güncellemek mantıklı olmayacak gibi, bu yüzden yeni bir sistem alacağım.

Son düzenleme:
Aslında daha çok Dota 2 Valorant tarzı oyunlar oynuyorum. Hikayeli oyunları PS5'ten oynuyorum ama yeni aldığım monitor( Samsung G8 OLED) OLED olduğu için artık hikayeli oyunları da oynarım gibi🙂 yine de asıl önceliğim saydığım oyunlar.

Hocam isterseniz elimde Valorant'ta yüksek ayarlarda 500 FPS veren bir sistem var bütçenizinde 7000 TL altında 4060'lı Ryzen 5600'lü şu an biraz meşgulüm eğer ilgilenirseniz diğer sistem özelliklerini de atabilirim size.

Veya bütçenizin yarı fiyatına https://www.sahibinden.com/ilan/iki...gisayar-masaustu-oyuncu-kasa-1188816178/detay şunuda düşünebilirsiniz valorantta yüksek ayarlarda 450 civarı fps verir

Son düzenleme:
Hocam isterseniz elimde Valorant'ta yüksek ayarlarda 500 FPS veren bir sistem var bütçenizinde 7000 TL altında 4060'lı Ryzen 5600'lü şu an biraz meşgulüm eğer ilgilenirseniz diğer sistem özelliklerini de atabilirim size.

Veya bütçenizin yarı fiyatına https://www.sahibinden.com/ilan/iki...gisayar-masaustu-oyuncu-kasa-1188816178/detay şunuda düşünebilirsiniz valorantta yüksek ayarlarda 450 civarı fps verir
Yukarıda bahsettiğim gibi, nvidia ekran kartı ve intel işlemci olması tercihim. Sıfır veya sıfıra yakın yeni alınmış bir sistem bakıyorum. 4060, 4060 ti 16gb veya 4070 olacak şekilde.

Yukarıda bahsettiğim gibi, nvidia ekran kartı ve intel işlemci olması tercihim. Sıfır veya sıfıra yakın yeni alınmış bir sistem bakıyorum. 4060, 4060 ti 16gb veya 4070 olacak şekilde.
Sıfıra yakın zaten tertemiz sistem wp den bir konuşmanı öneririm yinede sen bilirsin AMD işlemci ve asus ekran kartıda işini görür ayriyeten 15 bin tl ilede farklı birşeyler yapabilirsin sen bilirsin öneririm yinede wpden konuş bence

Kutulu faturalı tertemiz Kağıthane civarına yakınsan gidip deneyebilirsinde

Sıfıra yakın zaten tertemiz sistem wp den bir konuşmanı öneririm yinede sen bilirsin AMD işlemci ve asus ekran kartıda işini görür ayriyeten 15 bin tl ilede farklı birşeyler yapabilirsin sen bilirsin öneririm yinede wpden konuş bence

Kutulu faturalı tertemiz Kağıthane civarına yakınsan gidip deneyebilirsinde
Teşekkür ederim tavsiye için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı