demini
Picopat
Çok teşekkür ederim o zaman geldiğinde sizi rahatsız etsem yardımcı olur musunuz?MSI Afterburner programı ile bakabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim o zaman geldiğinde sizi rahatsız etsem yardımcı olur musunuz?MSI Afterburner programı ile bakabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim o zaman geldiğinde sizi rahatsız etsem yardımcı olur musunuz?
Hocam merhaba. Dün ben gaming gecesinden sistem almıştım, arkadaşım da 40 bin bütçe ile sistem arıyormuş. Yeni konu açamadığım için buraya yazıyorum. Vadefarksız 3 taksit imkanı istediği için şu sistemi XPG Zarvix 5A R5-7500F 16 GB 1 TB SSD 16 GB RX9060XT Free Dos Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı Fiyatları ve Özellikleri düşünüyor. Sizce alınır mı yoksa daha iyisi alınabilir mi?Seve seve hocam.
Hocam merhaba. Dün ben Gaming gecesinden sistem almıştım, arkadaşım da 40 bin bütçe ile sistem arıyormuş. Yeni konu açamadığım için buraya yazıyorum. Vadefarksız 3 taksit imkanı istediği için şu sistemi XPG Zarvix 5A R5-7500F 16 GB 1 TB SSD 16 GB RX9060XT Free Dos Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı Fiyatları ve Özellikleri düşünüyor. Sizce alınır mı? Yoksa daha iyisi alınabilir mi?
Burdan vade farksız 6-9 taksit ile alabilir.Hocam merhaba. Dün ben gaming gecesinden sistem almıştım, arkadaşım da 40 bin bütçe ile sistem arıyormuş. Yeni konu açamadığım için buraya yazıyorum. Vadefarksız 3 taksit imkanı istediği için şu sistemi XPG Zarvix 5A R5-7500F 16 GB 1 TB SSD 16 GB RX9060XT Free Dos Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı Fiyatları ve Özellikleri düşünüyor. Sizce alınır mı yoksa daha iyisi alınabilir mi?
Teşekkür ederim hocam. Peki bu sistem gönül rahatlığıyla alınabilir der misiniz? Yoksa yine haftaya cuma beklenmeli midir? Eğer gerek yok diyorsanız aldırıp geçeyim.Burdan vade farksız 6-9 taksit ile alabilir.
Teşekkür ederim hocam. Peki bu sistem gönül rahatlığıyla alınabilir der misiniz? Yoksa yine haftaya cuma beklenmeli midir? Eğer gerek yok diyorsanız aldırıp geçeyim.
Sizin attığınızı direkt alalım mı hocam? Haftayı beklemeyi önerir misiniz?Pahalı, bu fiyatlara 7800xt sistemler var.
Bir de şu sistemi XPG Zarvix 5A R5-7500F 16 GB 1 TB SSD 16 GB RX9060XT Free Dos Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı Fiyatları ve Özellikleri önerdiler, sizin düşünceniz nedir? Hangisi daha iyidir sizce?Pahalı, bu fiyatlara 7800xt sistemler var.
Hocam çok teşekkür ederim. Rahatsızlık veriyorum kusura bakmayın son olarak şunu soracağım:@demini benim attığım 50 bine çıkmış, daha da alınmaz. Beklemek isterseniz bekleyin, daha ucuza alabilme şansınız var. Ancak 1 hafta beklemek istemiyorum derseniz de alınabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.