30-34 bin TL'ye monitör dahil sistem önerisi

Hocam merhaba. Dün ben Gaming gecesinden sistem almıştım, arkadaşım da 40 bin bütçe ile sistem arıyormuş. Yeni konu açamadığım için buraya yazıyorum. Vadefarksız 3 taksit imkanı istediği için şu sistemi XPG Zarvix 5A R5-7500F 16 GB 1 TB SSD 16 GB RX9060XT Free Dos Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı Fiyatları ve Özellikleri düşünüyor. Sizce alınır mı? Yoksa daha iyisi alınabilir mi?

Pek bakamadım ancak Hyper Core | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Sapphire RX 7800 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com, bu düşünülebilir. Daha iyisi varsa arkadaşlar yardımcı olur.

Hocam merhaba. Dün ben gaming gecesinden sistem almıştım, arkadaşım da 40 bin bütçe ile sistem arıyormuş. Yeni konu açamadığım için buraya yazıyorum. Vadefarksız 3 taksit imkanı istediği için şu sistemi XPG Zarvix 5A R5-7500F 16 GB 1 TB SSD 16 GB RX9060XT Free Dos Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı Fiyatları ve Özellikleri düşünüyor. Sizce alınır mı yoksa daha iyisi alınabilir mi?
Burdan vade farksız 6-9 taksit ile alabilir.

Son düzenleme:
@demini benim attığım 50 bine çıkmış, daha da alınmaz. Beklemek isterseniz bekleyin, daha ucuza alabilme şansınız var. Ancak 1 hafta beklemek istemiyorum derseniz de alınabilir.

@demini benim attığım 50 bine çıkmış, daha da alınmaz. Beklemek isterseniz bekleyin, daha ucuza alabilme şansınız var. Ancak 1 hafta beklemek istemiyorum derseniz de alınabilir.
Hocam çok teşekkür ederim. Rahatsızlık veriyorum kusura bakmayın son olarak şunu soracağım:

Ve

Arasındaki fiyat farkına değer mi sizce? Yoksa ikincisini alıp geçin mi dersiniz? Ve üstüne herhangi bir şey (soğutucu gibi) alınmalı mıdır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı