30-35 bin ₺ monitor dahil sistem önerisi

Ben ilk sistemin yanına işlemci soğutucu ile birlikte bu monitoru ekledim toplam 34 bin ₺ oldu. En fazla da bu kadar çıkabilirim zaten.
Neden VA panel alıyorsun. 4500'den sonra birçok şu tarz monitör var en iyisi bu bence: Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Açıkçası büyük ekran olmasını istiyorum. VA panelin sorunu nedir bilmediğim için soruyorum.
Görüş açısı ve renkleri IPS panelden daha kötü. Ayrıca attığın monitörün renk derinliği 6 bit frc. En az 8 almanı tavsiye ederim. Attığın monitörün gecikmesinin 4 ms olması da kötü sayılabilecek bir şey.

Açıkçası büyük ekran olmasını istiyorum. VA panelin sorunu nedir bilmediğim için soruyorum.
24 inç'in büyüklüğü gayet iyi, 1080p'de 27 inç olunca piksel yoğunluğu azalıyor görüntü pikselli gözüküyor. İlla 27 inç alacağım diyorsan piksel yoğunluğunun düşmemesi için 2K almanı tavsiye ederim. En F/P bu var 27 inç için: Gamebooster GB-2720FQHD 27″ 165Hz 1ms IPS 2K QHD RGB Flat AdaptiveSync Gaming Monitör – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri

Son düzenleme:
Görüş açısı ve renkleri IPS panelden daha kötü. Ayrıca attığın monitörün renk derinliği 6 bit frc. En az 8 almanı tavsiye ederim. Attığın monitörün gecikmesinin 4 ms olması da kötü sayılabilecek bir şey.

24 inç'in büyüklüğü gayet iyi, 1080P'de 27 inç olunca piksel yoğunluğu azalıyor görüntü pikselli gözüküyor. İlla 27 inç alacağım diyorsan piksel yoğunluğunun düşmemesi için 2K almanı tavsiye ederim. En F/P bu var 27 inç için: Gamebooster GB-2720FQHD 27″ 165Hz 1ms IPS 2K QHD RGB Flat AdaptiveSync Gaming Monitör – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri

Anladım son attığınız monitor ile benim attığım arasında hemen hemen 1000₺ var zorlayabilirim bütçemi bunun için.
@Ensiance @LorrieNN @Lousee hakkınızı helal edin, çok çok teşekkür ederim sabırla bilgilendirme yapıp, tavsiye verdiğiniz için.

Ben sistemi alana kadar bayağı zam geldi 😁

Şu sistemi alsam nasıl olur? Çok farkı var mıdır? Veya ekrandan kısabilir miyim? 27"ten küçük F/P hangi ekranı seçeyim?

Ben sistemi alana kadar bayağı zam geldi 😁

Şu sistemi alsam nasıl olur? Çok farkı var mıdır? Veya ekrandan kısabilir miyim? 27"ten küçük F/P hangi ekranı seçeyim?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı