Kampanya Detayları: Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi almak için https://www.asus.com/tr/content/asus-offers-adobe-creative-cloud/ adresini ziyaret edebilirsiniz. TUF Gaming VG277Q1A…
www.gaming.gen.tr
Ben ilk sistemin yanına işlemci soğutucu ile birlikte bu monitoru ekledim toplam 34 bin ₺ oldu. En fazla da bu kadar çıkabilirim zaten.
Görüş açısı ve renkleri IPS panelden daha kötü. Ayrıca attığın monitörün renk derinliği 6 bit frc. En az 8 almanı tavsiye ederim. Attığın monitörün gecikmesinin 4 ms olması da kötü sayılabilecek bir şey.
Görüş açısı ve renkleri IPS panelden daha kötü. Ayrıca attığın monitörün renk derinliği 6 bit frc. En az 8 almanı tavsiye ederim. Attığın monitörün gecikmesinin 4 ms olması da kötü sayılabilecek bir şey.
Anladım son attığınız monitor ile benim attığım arasında hemen hemen 1000₺ var zorlayabilirim bütçemi bunun için. @Ensiance@LorrieNN@Lousee hakkınızı helal edin, çok çok teşekkür ederim sabırla bilgilendirme yapıp, tavsiye verdiğiniz için.
Yok onu almayacağım da fiyatlar çok hızlı yükseliyor. Bütçemde kalabilmek için ya kasadan kısacağım ya monitorden. 27" monitor istiyordum ama sanırım düşürmek zorunda kalacağım. Bu konuda tavsiye bekliyorum.