30-35 bin ₺ sistem önerisi

Şu anlık bu var sadece parçalar ASUS. Keşke 36-37k olsaydı özelleştirme ile zaten 40 olurdu ama 40 olunca biraz özelleştirince fiyat artıyor.

Vatan Bilgisayar'daki sistem daha iyi değil mi sitemi normal toplamaya bile çok uyguna denk geliyor ama ileride sistem güncellemede işlemciyi değiştirmek için anakart değiştirmek gerekir mi yoksa sistem bayağı iyi gibi.

Vatan Bilgisayar'daki sistem daha iyi değil mi sitemi normal toplamaya bile çok uyguna denk geliyor ama ileride sistem güncellemede işlemciyi değiştirmek için anakart değiştirmek gerekir mi yoksa sistem bayağı iyi gibi.
B650 M-R diyor 7200mhz diyor 650 serisi
Ne kadar iyi ve destekler o kadarını ben de bilmiyorum ya
Kararsızlık kötü bir şey , bilenlere soruyorsun forumlara bakıyorsun ama herkes farklı cevap veriyo

İtopya'da baktığım kadarıyla Vatan Bilgisayar'daki daha F/P gibi geldi bana ama karar veremedim.
Dostum yaklaşık 3 gün önce vatandan 4070 superli sistem 32 gb ram r5 7500F sistem ve yanında 10 k fiyatlı monitörü indirimde 46k'ya aldım ama sanırım o sişstemin indirimi bitmiş ürün linki: AMD R5 7500 - RTX 4070 SUPER OC 12GB - A620M-E DDR5 - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da almanı tavsiye ederim

Dostum yaklaşık 3 gün önce vatandan 4070 Super'li sistem 32 GB RAM R5 7500F sistem ve yanında 10 k fiyatlı monitörü indirimde 46K'ya aldım ama sanırım o sişstemin indirimi bitmiş ürün linki: AMD R5 7500 - RTX 4070 SUPER OC 12GB - A620M-E DDR5 - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da almanı tavsiye ederim.

Şu anda 45k olmuş maalesef bütçemi aşıyor.

8'den sonra itopya , 10'da da incehesap çıkaracak.
Vatanda şimdilik 20k beyaz sistem çıktı pc hocası beyaz sistem

INTEL I5 14400F - RTX 4070 SUPER - Z790 D - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Yani bu sistem sabahta vardı ama..
Z serisi anakart olması sanırım iyi bir şey onun dışında bilmiyorum
şu sistemi kaçırdıgıma çok güzüldüm hemen stok bitti

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı