30-35 bin TL arası hazır sistem önerisi

mesutd55

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba PC konusunda teknik pek bilgim yok. En son GTA 4 oynamıştım o derece :)
Çok hazır sistem gordum ama hep bir noksanlık var ekran kartı iyise işlemcisi berbat oluyor, yorumlarda cok kotuleyen oluyor. Bana oyun oynayabileceğim bir sistem önerir misiniz? Fiyat 30 bin Max 35.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba PC konusunda teknik pek bilgim yok. En son GTA 4 oynamıştım o derece :)
Çok hazır sistem gordum ama hep bir noksanlık var ekran kartı iyise işlemcisi berbat oluyor, yorumlarda cok kotuleyen oluyor. Bana oyun oynayabileceğim bir sistem önerir misiniz? Fiyat 30 bin Max 35.

Satıcı guvenilir mi hocam.

Dostum kusura bakma çok geç yazıyorum ama Gaming gen bilgisayar ve oyun içerikleri üreten Enis Kirazoğlu gibi büyük influencerların sponsorudur yani güvenle alışveriş yapabilirsin.

Satıcı guvenilir mi hocam.

Eğer bütçeyi biraz daha arttırabilirsen şu sistemi öneririm.

Ayrıca bu sistem AM5 yani gelecekte istediğin gibi yükseltme yapabilirsin.
Eğer dersen ki ben AMD istemiyorum Nvidia istiyorum
Bunu tercih edebilirsin ama 7900 GRE ile aralarında çok büyük fark var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Allah razi olsun hocam guzel sistem aldırdın bana herkes her sistemi kotuluyor bu sistem ne zengin ne fakir işi tam ortası fiyat performans

Rica etsem oynadığınız oyunlarda kaç FPS ve sıcaklık değerleri aldığınızı söyler misiniz?
Oynuyorsanız FPS oyunları Valorant, CS:GO, PUBG vs harika olurdu.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Hocam şu an oyun çok yuklu degil işlerden dolayı vakit ayıramadim, GTA 5 yukluyorum deneyimimi paylaşacağım
PUBG da 330 370 FPS arası Gayet akici super.

Şu an 7700XT ve 7800XT uygun fiyatlı sistemler.
Daha önce masaüstü kullanmadım, yeni yeni araştırmaya başladım.
Bir gün alabilirsem muhtemelen NVIDIA alırım ama bunlar da güzel duruyor.
LoL, Valorant, CS:GO, PUBG gibi oyunlar oynarım iyi bir PC olsa.
Ne yazık ki kullandığım laptop ile 30 FPS LoL oynuyorum arada

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı