30-35 bin TL hazır sistem önerisi

btahag

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar, benim tahmini 30000- 35.000 bütçem var ve kafam çok karışık. Şu sistemlerin iyi olduğunu düşünüyorum, biraz tavsiye verebilir misiniz?

Bu sistemde SSD'yi 1TB yapacağım.

Aryond A24 V2 180 Hz Gaming Monitör | Monster Notebook monitör olarak da bunu düşünüyorum.
Yardımcı olursaniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar arkadaşlar, benim tahmini 30000- 35.000 bütçem var ve kafam çok karışık. Şu sistemlerin iyi olduğunu düşünüyorum, biraz tavsiye verebilir misiniz?

Bu sistemde SSD'yi 1TB yapacağım.

Aryond A24 V2 180 Hz Gaming Monitör | Monster Notebook monitör olarak da bunu düşünüyorum.
Yardımcı olursaniz sevinirim.

Aryond monitor bana güzel gelmiyor tabii size güzel gelirse alın ayrıca sistem olarak is 12600KFLi sistemde 2-3 FPS fazla alırsınız ancak AMD'de render süreleri daha iyi.

İlk sistem açık ara, ayrıca o monitör alınmaz.

Teşekkür ederim. İlk sistem dışında önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir sistem var mı?
Daha uygun fiyatlı monitörde önerebilirseniz çok mutlu olurum. Monitör dahil 35-40 bin TL arası bütçem var.

Aryond monitor bana güzel gelmiyor tabii size güzel gelirse alın ayrıca sistem olarak is 12600KFLi sistemde 2-3 FPS fazla alırsınız ancak AMD'de render süreleri daha iyi.

Anladım teşekkürler. Daha uygun aynı FPS'leri verebilecek, Valorant, CS2 gibi FPS oyunları oynayabileceğim sistem önerilerinde bulunursanız çok memnun olurum.

Anlıyorum hocam, doğru bir seçim yapmışım yani. Rica etsem daha uygun fiyatlı bir monitör önerebilir misiniz? Fiyatı biraz tuzlu geldi de.
Daha uygunu yok maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı