Acemiyim ve yaza doğru full artı full bir PC toplamak istiyorum. Şimdiye kadar edinebildiğim bilgilerle Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap bu tarz bir şey oluşturdum bunu detaylı yorumlayabilecek ve öneride bulunabilecek işin ekspertlerine şimdiden teşekkür ederim.(bütçem koltuk monitor kulaklık vs katmazsak 30-35 civarı)
Hocam vallahi Sapphire ekran kartı pek iç açmadı yani bilindik markalar olursa çok daha iyi olur ömürlük sistem olsun diye uğraşıyorum ondan dolayı da biraz marka takıntım var anlayacağınız üzere.
Sapphire güzel markadır sizin sistemdeki eksiklere gelirsek 35k ya 4060 kesinlikle alınmaz işlemci 7500F tercih edilmeli zaten yakın fiyattalar ve sistemde PSU yok.
7800XT ile 4060 arasında büyük fark var 7800XT kesinlikle çok daha iyi bir kart.
Sapphire güzel markadır sizin sistemdeki eksiklere gelirsek 35k ya 4060 kesinlikle alınmaz işlemci 7500F tercih edilmeli zaten yakın fiyattalar ve sistemde PSU yok.
7800XT ile 4060 arasında büyük fark var 7800XT kesinlikle çok daha iyi bir kart.
Çok teşekkür ederim ilgin için Sinerji'den attığını bana göre biraz daha bilgili bir arkadşıma gösterdim çok şaşırdı fiyata ve içeriğe nereden bulduğumu falan sordu sanırım şu anda favorim o.
Çok teşekkür ederim ilgin için Sinerji'den attığını bana göre biraz daha bilgili bir arkadşıma gösterdim çok şaşırdı fiyata ve içeriğe nereden bulduğumu falan sordu sanırım şu anda favorim o.