30-35 bin TL civarı sistem toplama

Yaza doğru konuyu açmanız daha doğru olur hocam fiyatlar değişir ben yine de önereyim.
İşlemciyi R5 7600 yapın.

Hocam vallahi Sapphire ekran kartı pek iç açmadı yani bilindik markalar olursa çok daha iyi olur ömürlük sistem olsun diye uğraşıyorum ondan dolayı da biraz marka takıntım var anlayacağınız üzere.

Teşekkür ederim aklımda bulunacak benim paylaştığım sistemdeki eksikleri yorumlama şansınız var mı?

Sapphire güzel markadır sizin sistemdeki eksiklere gelirsek 35k ya 4060 kesinlikle alınmaz işlemci 7500F tercih edilmeli zaten yakın fiyattalar ve sistemde PSU yok.
7800XT ile 4060 arasında büyük fark var 7800XT kesinlikle çok daha iyi bir kart.

Sapphire güzel markadır sizin sistemdeki eksiklere gelirsek 35k ya 4060 kesinlikle alınmaz işlemci 7500F tercih edilmeli zaten yakın fiyattalar ve sistemde PSU yok.
7800XT ile 4060 arasında büyük fark var 7800XT kesinlikle çok daha iyi bir kart.

Çok teşekkür ederim dediğim gibi bilmediğim için bu tarz tercihler yapmıştım tavsiyelerinizi dikkate alacağım.

şunada bakabilirsiniz psu az gelebilir kasayı değiştirebilirsin az fiyat artabiliir (ssd eklemeyi unutmuşum)

Son düzenleme:
Şuna da bakabilirsiniz PSU az gelebilir kasayı değiştirebilirsin az fiyat artabiliir (SSD eklemeyi unutmuşum)

Çok teşekkür ederim ilgin için Sinerji'den attığını bana göre biraz daha bilgili bir arkadşıma gösterdim çok şaşırdı fiyata ve içeriğe nereden bulduğumu falan sordu sanırım şu anda favorim o.

@efebatiin hocam bir de kafama takılan bir şey daha var ASUS Tuf VG249Q3A 24" Full HD G-SYNC IPS 1ms 180Hz Gaming Monitör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
Bu monitör Sapphire'li sistem için uygun mudur yeterli olur mu ve sanırım Sapphire'li sistemde kasa yok.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim ilgin için Sinerji'den attığını bana göre biraz daha bilgili bir arkadşıma gösterdim çok şaşırdı fiyata ve içeriğe nereden bulduğumu falan sordu sanırım şu anda favorim o.

@efebatiin hocam bir de kafama takılan bir şey daha var ASUS Tuf VG249Q3A 24" Full HD G-SYNC IPS 1ms 180Hz Gaming Monitör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
Bu monitör Sapphire'li sistem için uygun mudur yeterli olur mu ve sanırım Sapphire'li sistemde kasa yok.

Güzel monitör alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı